Subscriu-te

Blog

el rapto de perséfone

Ha arribat la primavera i la sang se’ns altera!

Aquesta és una dita popular molt coneguda i que te algun fons de veritat: quan el dia s’allarga el nostre organisme també es sent més estimulat, tal i com també els passa a les plantes. Aquests dies ja veiem brotar del llarg hivern les consoldes, neix la camamilla i totes les espècies en general que tenim al Parc de les Olors ens venen a dir: visca ja comença la primavera!

Llegeix més »

Benvinguda la primera llevantada!!!

Finalment la setmana passada va començar a ploure i sembla que aquesta setmana el temps ens regalarà el que esperem sigui la primera, i no pas la darrera, llevantada d’aquesta primavera.

Què és una llevantada?

És el fenomen meteorològic associat a una borrasca o baixa pressió que es desplaça del Golf de Cadis cap al nord, tot passant per la Mediterrània, per on es recarrega d’humitat i genera vents i pluges intenses de mar cap a terra.

Llegeix més »

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar