Subscriu-te

Educació Infantil

Programa escolar – Parc de les Olors del Serrat

Què?
L’alumnat més petit viurà una experiència al voltant del món de les plantes tot coneixent i reconeixent diverses olors, gustos i textures a través d’activitats manipulatives.

Com?

Cada grup realitzarà totes les activitats, de forma simultània i rotativa. Adaptem el nombre d’activitats al nombre de grups. La duració de les activitats és d’uns 20-25 minuts cadascuna (adaptant-nos a les especificitats dels grups i horaris).

Disposem d’un entorn dissenyat específicament per a què els infants d’aquestes etapes puguin gaudir del contacte amb la natura d’una forma plaent, divertida, amb autonomia i treballant a través dels sentits.

Escenaris didàctics:

Rodal de les aromàtiques: petit recorregut al voltant de diverses plantes aromàtiques, medicinals i culinàries tot tocant-les, olorant-les, coneixent-les i tastant-ne alguna. L’alumnat realitza un perfum amb les mans!

Hort petit: observació i reconeixement d’alguna hortalissa i/o verdura segons temporada. L’alumnat trasplanta una planteta dins un test biodegradable que s’endurà cap a casa i haurà de cuidar! En aquest espai disposem d’un sorral i altres elements de joc naturals perquè els més menuts gaudeixin de l’espai.

Porxo: petita experiència d’aromateràpia a través de l’espígol. L’alumnat coneixerà aquesta planta i realitzarà un saquet d’espígol que s’endurà cap a casa per poder-lo utilitzar tot aprofitant els seus beneficis i gaudint de la seva característica olor.

*Segons el nombre de grups en què es divideixi l’alumnat, es durà a terme alguna altra activitat, segons l’època de l’any i l’edat dels participants (bosc mediterrani, visita als animals, bombes de llavors…).

El Parc de les Olors ofereix un entorn dissenyat específicament per a què els infants d’aquesta etapa puguin fer-ho de manera plaent, divertida, amb força autonomia i amb els grans beneficis del contacte amb la natura. Treballarem les plantes a través dels sentits.

Per informació i reserves:

Per a més informació i reserves:
Sandra Cortada
educacio@parcdelesolors.com

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar