Subscriu-te

Search
Close this search box.

Ambients nadalencs i saludables

Ens fa feliços saber que cada cop hi ha més persones que incorporen els olis essencials a la seva vida diària, Per donar-los una major presència a casa vostra, avui us volem explicar un altre ús, el de crear uns ambients aromàtics i nets.

La contaminació dins de casa

Quan habitem espais interiors durant llargs períodes de temps, acabem generant un espai molt contaminat per la concentració de toxines. Aquestes toxines poden ser causades per una ventilació inadequada i per l’entorn artificial creat pels materials sintètics i plàstics que ens envolten. Això crea un ambient estàtic, que augmenta la concentració de pols a l’estança. Les substàncies nocives produïdes per aquests materials sintètics s’enganxen a la pols i romanen a l’aire.

Els ambients interiors i tancats poden acumular molècules químiques perjudicials per a la nostra salut. Els efectes a llarg termini es manifesten en problemes respiratoris com ara al·lèrgies, èczemes i asma.

És per això que a vegades fem servir ambientadors, sense ser conscients que es tracta d’olors sintètiques i compostes de moltes substàncies que a part de ser artificials, no aporten beneficis a la salut.

Millorar la qualitat dels espais que habitem

Des de fa uns anys, existeix un sistema molt efectiu: els difusors ultrasònics d’essències. L’ús d’un difusor amb olis essencials no només crea una aroma agradable a casa, sinó que també té un efecte purificador de l’ambient. Aquests dispositius utilitzen una acció ultrasònica per volatilitzar olis essencials a temperatura ambient, sense malmetre les seves propietats a causa de les altes temperatures dels tradicionals difusors d’espelma.

Amb l’ús dels difusors i l’aplicació d’olis essencials, respirem substàncies 100% naturals i amb principis actius que ens generen un benefici per la nostra salut alhora que gaudim d’ambients saludables i desinfectats. A l’hora de triar-ne un, cal tenir en compte els metres quadrats d’acció per no quedar-vos curts.

Essències per ambientar i desinfectar

Per purificar l’aire podeu utilitzar l’hisop, que té excel·lents propietats balsàmiques i desinfectants. No és casualitat que l’essència de Nadal del Parc de les Olors, estigui formulada amb una sinèrgia d’olis essencials 100 % purs, ECO i naturals sense diluir, entre els quals hi té gran presència l’hisop (Hyssopus officinalis).

Per això, us proposem que aquestes festes agafeu l’essència de Nadal i en poseu unes 8/10 gotes a l’hidrolat o aigua en un difusor i l’engegueu durant el dia. Mentre ambienteu casa vostra amb l’Essència de Nadal la nostra olor nadalenca, estareu desinfectant-ne l’ambient, que aquests dies, amb tantes trobades familiars, de segur, estarà carregat.


Júlia Ribas Cortina, coordinadora d’educació i activitats del Parc de les Olors del Serrat

Aquesta setmana per la compra de més de 50€ us regalem l’Essencia de Nadal. Ampolla de 10ml. amb l’essència de Nadal. Sinergia de diferents olis essencials 100% purs i naturals

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar