Subscriu-te

Search
Close this search box.

VOLEU VENIR A CELEBRAR-HO?

visites escolar cicle inicial

Portes obertes del Parc de les Olors del Serrat! El diumenge 17 de desembre. Celebrarem que fa 8 anys vam iniciar les activitats i que un nou Nadal ens convida a compartir l’alegria de viure.

COM PASSA EL TEMPS!

Em sembla que era ahir quan l’any 2015 l’Ajuntament ens va aprovar el projecte de construcció de la nau agrícola. Un edifici de bioconstrucció de fusta i palla que havia de fer possible el Parc de les Olors del Serrat. Una mica abans ja havíem començat a posar en cultiu la finca: un camp d’herba lluïsa, unes fileres de lavanda, un camp de romaní i la instal·lació de reg per degoteig imprescindible.

Han passat 8 anys i el projecte s’ha anat fent, ha anat creixent, no sense obstacles i entrebancs de tota mena, però estem contents que després d’una pandèmia, una sequera molt llarga i mals vents, ens mantenim defensant els mateixos valors que ens van fer néixer: fer un món millor des d’un camp viu, social i creatiu.

El projecte Parc de les Olors del Serrat no seria una realitat, ni tindria la vida que té sense la força d’una Xarxa de PO que ressona per tot el territori, sense la participació de les més de 200 escoles que ens visiten i els milers de persones que venen a les experiències els caps de setmana, al cap de l’any.

Tampoc ho seria sense les empreses col·laboradores amb qui demostrem que les nostres Plantes Aromàtiques i Medicinals poden ser la base de moltes aplicacions, tant cosmètiques, alimentàries com medicinals. I també hi ajuden i molt les persones que des de la nostra botiga on-line o bé venint a la nostra agrobotiga confien en els nostres productes i amb l’acte d’un consum responsable també ajuden a fer viables projectes com el nostre.

 

JORNADA DE PORTES OBERTES

Com agraïment col·lectiu, perquè el Parc de les Olors volem que sigui de tothom i per a totes les persones, el diumenge 17 de desembre des de les 11h del matí fins les 18h de la tarda obrirem les portes del Parc de les Olors del Serrat per a tothom que vulgui visitar-nos i conèixer el projecte.

Aprofitarem per inaugurar l’ampliació de l’agrobotiga i presentar-vos els nous projectes que tenim en marxa. Podreu fer un petit taller d’Ikebana Mediterrani, conèixer els beneficis dels olis essencials i dels hidrolats, tastar una bona infusió i fer una visita guiada a les instal·lacions i al camp, a més de poder comprar els nostres productes amb un 10% de descompte.

Us hi esperem!!!

 

Pilar Comes Solé Impulsora de la Xarxa Parc de les Olors

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar