Subscriu-te

Cicles formatius i IFE

Des del Parc de les Olors volem oferir un complement pràctic i singular per a l’alumnat de Cicles Formatius i IFE. Creiem imprescindible la formació professional per a la inserció al món laboral i creiem que podem oferir un espai on ampliar les possibilitats a través de l’agroecologia, la jardineria, les plantes aromàtiques i medicinals, la cosmètica i la química orgànica, i l’educació ambiental.

És per això que oferim una proposta adaptada a les necessitats de cada cicle formatiu a través d’una visita pràctica i tècnica, i amb la possibilitat de que l’alumnat pugui generar un vincle amb el Parc i tingui l’opció de realitzar la Formació en Centres de Treball o la Formació Dual amb nosaltres.

La visita es pot realitzar en horari de matí de podent dinar a l’espai de la finca, o de tarda.

Preu per grup (inclou monitoratge, material i visita)

Fins a 25 alumnes = 300eur. Si són més alumnes es pagara 12eur per alumne/a.

És l’hora de començar a fer planter

Una vegada superada la quinzena més freda de l’any, a finals de gener és l’hora d’accelerar el període de sembra en el viver. Obrim l’armari de llavors i comencem a sembrar pràcticament tot tipus de tomaqueres, les equinàcies, i gairebé totes les espècies aromàtiques que hem de fer per esqueix. El planter l’hem de tenir a punt per la Festa de primavera que aquest any la farem el diumenge 26 de març.

Llegir més »

Com resisteixen el fred les plantes?

Sabem que les plantes aromàtiques es protegeixen del fred amb el mateix mecanisme que es protegeixen de la calor. Hem comprovat que la mateixa herba Lluïsa (Aloysia citriodora), si no la reguem gaire a l’estiu, fa més olor i així també resisteix millor el fred. Però hi ha altres adaptacions, com ara la que ens mostra el llentiscle….

Llegir més »

Per informació i reserves:

Per a més informació i reserves:

formacio@parcdelesolors.com

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar