Subscriu-te

Search
Close this search box.

Cicles formatius i IFE

Des del Parc de les Olors volem oferir un complement pràctic i singular per a l’alumnat de cicles formatius i IFE. Creiem imprescindible la formació professional per a la inserció al món laboral i creiem que podem oferir un espai on ampliar les possibilitats a través de l’agroecologia, la jardineria, les plantes aromàtiques i medicinals, la cosmètica i la química orgànica, i l’educació ambiental.

És per això que oferim una proposta adaptada a les necessitats de cada cicle formatiu a través d’una visita pràctica i tècnica, amb la possibilitat que l’alumnat pugui generar un vincle amb el parc i tingui l’opció de realitzar la Formació en Centres de Treball o la Formació Dual amb nosaltres.

La visita es pot realitzar en horari de matí, podent dinar a l’espai de la finca; o de tarda.

Per més informació i reserves:

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar