Subscriu-te

Cicles formatius i IFE

Des del Parc de les Olors volem oferir un complement pràctic i singular per a l’alumnat de Cicles Formatius i IFE. Creiem imprescindible la formació professional per a la inserció al món laboral i creiem que podem oferir un espai on ampliar les possibilitats a través de l’agroecologia, la jardineria, les plantes aromàtiques i medicinals, la cosmètica i la química orgànica, i l’educació ambiental.

És per això que oferim una proposta adaptada a les necessitats de cada cicle formatiu a través d’una visita pràctica i tècnica, i amb la possibilitat de que l’alumnat pugui generar un vincle amb el Parc i tingui l’opció de realitzar la Formació en Centres de Treball o la Formació Dual amb nosaltres.

La visita es pot realitzar en horari de matí de podent dinar a l’espai de la finca, o de tarda.

Preu per grup (inclou monitoratge, material i visita)

Fins a 25 alumnes = 300eur. Si són més alumnes es pagara 12eur per alumne/a.

EN EL CAMINO DE LAS PLANTAS ROSA BARASOAIN

En el camí de les plantes

Al jardí botànic de Sóller vaig comprar un llibre tan bonic com tendre i inspirador: EN EL CAMINO DE LAS PLANTAS. Us el recomano. Lectura per aprendre, però sobretot per inspirar-nos, aportar-nos serenor i guanyar en sensibilitat cara el món vegetal.

Llegir més »

Sabeu on és Terracuques?

Hi ha topònims ben curiosos i simpàtics. Al Baix Penedès, al poble de l’Arboç es troba Terracuques, una petita finca abandonada que la Rosa i

Llegir més »

Espígol o lavanda?

Sovint ens fan la pregunta: l’espígol és la lavanda? I fins i tot rebem comentaris a les xarxes que ens qüestionen perquè a la festa de la lavanda no li diem la festa de l’espígol. Mirarem d’aclarir-ho en aquest post i així no perdrem el temps havent de respondre individualment aquestes confusions.

Llegir més »

Per informació i reserves:

Per a més informació i reserves:

formacio@parcdelesolors.com

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar