Subscriu-te

Secundària

Des del Parc de les Olors volem oferir una alternativa d’aprenentatge dinàmica i vivencial en plena natura per a l’alumnat de secundària. Des d’una metodologia experimental acostem a l’alumnat l’agroecologia, les plantes aromàtiques i medicinals, i l’aromateràpia.

A més pot ser un espai de cohesió i trobada per a tot el curs. Combinarem manipulació, experiència i moviment per afavorir la motivació i la concentració tot gaudint d’una experiència diferent en un entorn privilegiat. El nombre d’activitats s’adaptarà en funció del nombre de grups a dividir. La realització serà en petits grups en format gimcana.

Les activitats proposades poden ser des de taller de perfums terapèutics, de jardineria, farmàcia natural, mini-gimcana, collir i assecar plantes, treball de camp, entre d’altres.

Per informació i reserves:

Per a més informació i reserves:
Laura Molina

formacio@parcdelesolors.com

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar