Subscriu-te

Secundària

Des del Parc de les Olors volem oferir una alternativa d’aprenentatge dinàmica i vivencial en plena natura per a l’alumnat de secundària. Des d’una metodologia experimental acostem a l’alumnat l’agroecologia, les plantes aromàtiques i medicinals, i l’aromateràpia.

A més pot ser un espai de cohesió i trobada per a tot el curs. Combinarem manipulació, experiència i moviment per afavorir la motivació i la concentració tot gaudint d’una experiència diferent en un entorn privilegiat. El nombre d’activitats s’adaptarà en funció del nombre de grups a dividir. La realització serà en petits grups en format gimcana.

Les activitats proposades poden ser des de taller de perfums terapèutics, de jardineria, farmàcia natural, mini-gimcana, collir i assecar plantes, treball de camp, entre d’altres.

És l’hora de començar a fer planter

Una vegada superada la quinzena més freda de l’any, a finals de gener és l’hora d’accelerar el període de sembra en el viver. Obrim l’armari de llavors i comencem a sembrar pràcticament tot tipus de tomaqueres, les equinàcies, i gairebé totes les espècies aromàtiques que hem de fer per esqueix. El planter l’hem de tenir a punt per la Festa de primavera que aquest any la farem el diumenge 26 de març.

Llegir més »

Com resisteixen el fred les plantes?

Sabem que les plantes aromàtiques es protegeixen del fred amb el mateix mecanisme que es protegeixen de la calor. Hem comprovat que la mateixa herba Lluïsa (Aloysia citriodora), si no la reguem gaire a l’estiu, fa més olor i així també resisteix millor el fred. Però hi ha altres adaptacions, com ara la que ens mostra el llentiscle….

Llegir més »

Per informació i reserves:

Per a més informació i reserves:

formacio@parcdelesolors.com

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar