Subscriu-te

Blog

Parc de les Olors a VOTV

Avui ha vingut VOTV a fer una petita entrevista a la Pilar Comes en relació al poder del sentit de l’olfacte. S’emetrà aquest vespre de 18:30 a 19:30 al programa Via15 i després ho reemetran a les 20h a l’informatiu de VOTV.

Llegeix més »

VOLEU VENIR A CELEBRAR-HO?

Portes obertes del Parc de les Olors del Serrat! El diumenge 17 de desembre. Celebrarem que fa 8 anys vam iniciar les activitats i que un nou Nadal ens convida a compartir l’alegria de viure.

Llegeix més »

Una farigola endèmica

Quan fem una visita al Parc de les Olors i arribem a l’espai de les farigoles, ens agrada preguntar als visitants quantes farigoles coneixen. Habitualment, la resposta és “una”, o a molt estirar, “tres”. Però sabeu quantes n’hi ha al món? 150 espècies diferents!

Llegeix més »

Del “Black friday” al “Green friday”

El consumisme té la seva festa major en l’anomenat divendres negre o Black Friday, jornada de grans rebaixes i alhora inici de la campanya de Nadal, però des de 2013 s’ha iniciat un moviment oposat identificat com a Green Friday o divendres verd.

Llegeix més »

L’ikebana mediterrani amb essència de nadal

S’acosten les festes nadalenques i no volíem tornar a les clàssiques ponsèties, ni a les llumetes i ninotets. Volíem fer una decoració amb elements naturals i amb olor de Nadal. Per això ens hem decantat per la cultura de l’Ikebana amb l’essència del nostre Nadal mediterrani.

Llegeix més »
Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar