Subscriu-te

Search
Close this search box.

D’Aquisgrà (Alemanya), al Parc de les Olors

Ahir vam tenir la sort de continuar fent xarxa amb projectes que aposten per la sostenibilitat i pels valors del Parc de les Olors. A les 9:30 h ja teníem el grup de 22 alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat de l’Institut Vil·la Romana (La Garriga) i de l’Institut Anne-Frank Gymnasium (Aquisgrà), baixant de l’autocar, dos instituts que col·laboren conjuntament des de fa diversos cursos a través del projecte Erasmus +.

Vam tenir l’oportunitat de divulgar i compartir el nostre projecte tant amb catalans com amb alemanys. El programa que els ha portat fins aquí treballa l’agricultura sostenible i és per això que van venir a veure i entendre el funcionament del Parc de les Olors del Serrat.

La jornada es va iniciar amb una petita introducció del projecte, fent èmfasi en la sostenibilitat. Seguidament, amb una sortida al camp, per veure i viure l’agroecologia de primera mà i entendre les simbiosis i els mecanismes que fem servir. Abans d’esmorzar, vam fer una visita a la resta d’instal·lacions que ens quedaven per veure i vam fer un petit descans per agafar forces tot fent un petit mos. Per concloure, vam gaudir d’un taller en què cadascú es va fer un perfum terapèutic personalitzat i vam visitar l’agrobotiga per veure on i en quins formats acaben les plantes aromàtiques i medicinals que cultivem.

L’objectiu d’aquesta visita era agafar idees i entendre com poden fer la creació d’un entorn més verd tant al centre de la Garriga com al d’Aquisgrà, tenint en compte els criteris de biodiversitat i agroecologia. Fantàstic, oi?

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar