Subscriu-te

Search
Close this search box.

L’impacte de les Festes de la lavanda

L’impacte de les Festes de la lavanda

Ja hem començat el cicle de Festes de la lavanda. Aquest gènere de plantes labiades desperta autèntiques passions. Cada dia que hem programat festa de la lavanda ens visiten 50 persones. Comptem que aquest any passaran més de 500 persones. La majoria són dones, però cal dir que apreciem un increment del gènere masculí notable i sobretot l’assistència de famílies amb nens.

La festa de la lavanda volem que sigui quelcom més que venir a collir lavanda i fer les fotos corresponents. Per això cada any tractem que sigui una experiència més completa i ben organitzada. Les persones visitants a través de la festa de la lavanda tenen l’oportunitat de conèixer la feina que fem al Parc de les Olors, valorar l’agroecologia i gaudir dels resultats: un indret on no hi ha mosquits, on collim i ensenyem les diferents espècies de lavanda, on podem veure com es destil·la i on el coneixement acompanya l’experiència sensorial i comunitària.

Amb les festes de la lavanda volem recuperar l’alè comunitari i amb sentit que tenien les festes al camp. I sembla que ho estem aconseguint.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar