Subscriu-te

Search
Close this search box.

Et regalem 10 plantes perquè et facis el teu jardí – Parc de les Olors del Serrat

Proposem un model de desenvolupament rural sostenible. Espais rurals marginals, però situats en indrets accessibles d’interès paisatgístic, poden trobar en la creació d’un Parc de les Olors una manera de valoritzar-los amb una inversió assequible i una intervenció mínima. El cultiu de plantes aromàtiques i medicinals que es fa a cada Parc respon als criteris de l’agricultura ecològica.

Data: 27 de maig de 2018 

 

TENS UNA PARET? DONCS JA POTS TENIR UN JARDÍ. FES-TE UN JARDÍ VERTICAL

Si al nostre entorn està present el verd i sobretot si són plantes vives, la nostra qualitat de vida millora i la del medi també. Una planta, no ho oblidem, és una consumidora de CO2, el que vol dir que neteja l’aire. Aporta biodiversitat, el que farà que hi hagi una fauna insectívora complexa que controlarà possibles plagues.I a més hi ha plantes fàcils de cultivar que ens aporten grans beneficis per a la nostra salut.
Però sovint no ens dicidim a tenir plantes perquè no tenim gaire espai, perquè no sabem com les hem de cuidar. El proper diumenge dia 27 de maig això t’ho resoldrem i a més et regalarem les plantes amb les que fer el teu primer jardí vertical. Plegats construirem un jardí vertical i et regalarem 10 plantes perquè puguis fer el teu a casa.

 

11h a 13:30h  – ACTIVITATS:

 Taller de disseny de jardins aromàtics i medicinals adaptats a cada lloc. (Jardins verticals, petits i racons)
Taller de cuina saludable on aplicarem un gran nombre de plantes medicinals

13:30h h. VERMUT DEL PARC amb el nostre tradicional mojito sense alcohol i xips de sàlvia entre altres coses….

14h. _ DINAR a l’aire lliure.

Cal reserva prèvia!

 

VENDA DE PLANTER ECOLÒGIC DE PLANTES AROMÀTIQUES I MEDICINALS.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar