Subscriu-te

Search
Close this search box.

Primavera vol dir que no només ens floreixen les plantes….

Als Parcs de les Olors no només floreixen les plantes a la primavera. 

Cada dia s’omplen de vida infantil. 

De març al juny és quan rebem més escoles. 

De les deu del matí fins les quatre de la tarda fem d’aula a l’aire lliure.

L’ESTRÉS VERD

Els escolars aprenen sense llapis i paper: tot olorant, tocant, sentint la natura amb nom propi, observant com els gripaus ja han posat els ous a la bassa, com els cabridets han nascut i ja pasturen al costat de la seva mare. Com les flors de calèndula s’obren quan els toca el sol i les cullen per portar-les a l’assecador. I tot amb una organització, expertesa i paciència entranyable de l’equip de monitors del Parc, que alhora són els professionals que hi treballen fent les altres tasques: cultiu de plantes, preparar el viver, processar i envasar els nostres productes, preparar les comandes i fer les altres activitats divulgatives que combinem amb les escoles i durant els caps de setmana. Vaja que si algú pensa que la feina al Parc de les Olors a la primavera és tranquil·la, res més lluny de la realitat. Això si, el nostre estrés es positiu i molt verd.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar