Subscriu-te

En Guillem, el cuiner que esperàvem amb delit!

A en Guillem li agrada cuinar, la vida al camp i viatjar

Fa temps em van regalar un llibre molt ben editat i inspirador que portava per títol: “El jardín del Chef”. I llavors vaig pensar: que bonic seria poder trobar un cuiner professional a qui l’apassioni el camp, que cuidi l’hort i sàpiga fer una cuina saludable i creativa a partir de les hortalisses i herbes del Parc de les Olors, tal i com fan els exemples que es recullen en el llibre. I ves per on ja l’hem trobat.

A en Guillem li agrada cuinar, la vida al camp i viatjar

Acabava d’arribar d’un viatge d’un any a Mèxic, on va viure experiències formatives i emocionals molt potents, com ell mateix ens va explicar. Va començar a fer voluntariat al Parc de les Olors per aprendre a treballar la terra i al cap de poques setmanes ja es va fer càrrec dels fogons. Ens ha avisat que possiblement només estarà dos anys amb nosaltres, però mirarem de gaudir tots plegats d’aquesta experiència.

Mentre escric aquest article al blog ell acaba de plantar uns juliverts i al seu costat ha deixat el cavall perquè pugui tenir companyia mentre es menja l’herba tendra que hi ha a la vora de l’hort. Fa poca estona m’ha estat ajudant a fer esqueixos de menta piperita “xocolat” i s’ha hagut de barallar una mica perquè les cabres tornessin al seu recinte perquè s’havien escapat i encara no sabem com. Ara anirem a dinar plegats, ben segur haurà fet una amanida de l’hort, amb un enciam i unes fulles d’escarola acabades de collir….. Segurament aprofitarem la sobretaula per acabar de tancar el que farem per dinar el dissabte proper quan tenim una colla que venen a fer un taller de perfums.

Aquest és el mode de vida Parc de les Olors que havíem desitjat i que ens omple de satisfacció poder compartir amb gent tan jove i plena d’entusiasme com en Guillem.

Pilar Comes Solé

També et pot interessar:

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar