Subscriu-te

Search
Close this search box.

Celebrar el dia de la mare natura

El proper diumenge dia 2 de maig coincideix la celebració del dia de la mare amb la nostra festa de primavera, després de dos ajornaments per mal temps. Aquesta coincidència casual m’inspira per parlar de la Mare Terra o PACHAMAMA.

PACHAMAMA és un element clau de la cosmovisió de les comunitats indígenes de les terres andines. Fa referència no només a la Terra com a entitat física, sinó com un sistema d’interaccions, un concepte ecològic que valora especialment l’EQUILIBRI. Aquest concepte del que depèn tot.
Aquest darrer any, més que mai, ens hem fet conscients del risc que suposa trencar l’equilibri. L’equilibri físic, l’emocional, l’econòmic, i en resum el nostre equilibri vital. I la reacció inconscient ha estat, entre altres coses, fer un gir cap a la natura, cap a l’essencial. Això ho hem notat al Parc de les Olors. Cada vegada ens visiten més persones i moltes venen per primera vegada a fer un passeig, i venen a connectar amb PACHAMAMA, la Mare Terra.

La festa de primavera que celebrarem el proper diumenge dia 2 de maig serà una excel·lent oportunitat per celebrar el dia de la Mare Terra i connectar-nos de manera senzilla i comunitària amb ella a través del Parc de les Olors que tracta de ser un espai agroecològic on l’equilibri és la nostra aspiració.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar