curs jardineria de Primavera 2021

És temps de fer l’hort d’estiu i de plantar les plantes aromàtiques i culinàries. El dia s’allarga i el risc de glaçades a la nit ja és molt baix. Les plantes s’arrelen, o bé germinen i creixen amb rapidesa. La nostra festa de primavera la dedicarem a facilitar-vos llavors, esqueixos, planter perquè us pugueu fer el vostre Parc de les Olors a casa. Aquest dia us assessorarem i a més podreu comprar el planter que necessiteu tot oferint-vos diferents tallers rotatoris en petits grups i preservant les mesures de seguretat a respectar per la pandèmia.  Diumenge 28 de març Programa  11h Arribada i benvinguda al Parc de les Olors del Serrat  11:15h-13:15h: Rotatori de tallers de sistemes de reproducció i cultiu de Plantes Aromàtiques, Medicinals i Culinàries.  13:15h. Vermut aromàtic  14h Dinar popular a l’aire lliure  Preu: Tot inclòs: 25€ adults i 12€ infantil (menors d’11 anys).
Degut a la previsio de mal temps, hem hagut d'ajornar  l'activitat de primavera del proper 18 d'abril.
Hem programat l'esdeveniment pel proper 25 d'abril. Tots els que tinguin entrades pel 18 rebreu un correu electrònic amb les instruccions per bescanviar les.

 

És temps de fer l’hort d’estiu i de plantar les plantes aromàtiques i culinàries. El dia s’allarga i el risc de glaçades a la nit ja és molt baix. Les plantes s’arrelen, o bé germinen i creixen amb rapidesa. La nostra festa de primavera la dedicarem a facilitar-vos llavors, esqueixos, planter perquè us pugueu fer el vostre Parc de les Olors a casa. Aquest dia us assessorarem i a més podreu comprar el planter que necessiteu tot oferint-vos diferents tallers rotatoris en petits grups i preservant les mesures de seguretat a respectar per la pandèmia.

diumenge 18 d'abril AJORNAT!

NOVA DATA! DIUMENGE 25 D'ABRIL!

Programa

11h Arribada i benvinguda al Parc de les Olors del Serrat

11:15h-13:15h: Rotatori de tallers de sistemes de reproducció i cultiu de Plantes Aromàtiques, Medicinals i Culinàries.

13:15h. Vermut aromàtic

14h Dinar popular a l’aire lliure

Preu: Tot inclòs: 25€ adults i 12€ infantil (menors d’11 anys).

festa de la primavera

Comments are closed.