Subscriu-te

Una flor d’ametller us felicita les festes

La flor de l’ametller és pionera, cada any és la primera en florir, aporta un pol·len imprescindible per a les abelles i complementa el nèctar de les flors de romaní, amb qui coincideix en la floració. Un exemple de col·laboració ecològica entre dues espècies mediterrànies i molt significades del nostre paisatge. Un exemple que inspira a la Xarxa Parc de les Olors.

La Xarxa Parc de les Olors és un projecte per afavorir un camp viu, on les persones, les plantes i els  roductes que se’n deriven conformen un model de desenvolupament rural sostenible….On la força de la col·laboració és el vector principal i com la flor de l’ametller busquem en la senzillesa i en la constància la nostra identitat.

Que tingueu un bon solstici d’hivern i una millor arrencada del nou any 2023.

 

Pilar Comes Solé

Les caixes regal suposen que la persona a qui li regalem rep dos regals alhora: un val per una experiència i un producte exclusiu. Perquè el Parc de les Olors no és només una marca de productes, ni tampoc només d’activitats o experiències. Ho és tot alhora, per això aquest any hem creat les caixes regal que integren ambdues coses.
Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar