Un bon consol per a la setmana dels barbuts!!!

Del 15 al 22 de gener és LA SETMANA DELS BARBUTS, i s’identifica com la setmana més freda de l’any.

Però perquè se l’anomena així?

Aquesta setmana coincideix amb tres sants molt barbuts: Sant Ermità, Maur abat i Antoni abat. I també s’hi afegeixen Sant Fructuós que s’escau el dia 21 i Sant Vicenç màrtir el dia 22.

Però aquest any, més que setmana dels barbuts podrem parlar del mes dels barbuts, perquè des d’abans de Nadal que fa dies i dies que tenim temperatures gèlides i sembla que encara tenim fred per dies.

Per això aquesta setmana us recomanem que intensifiqueu tres bons hàbits per fer front al fred: hidratar-nos amb infusions calentes , un bon massatge estimulant i retornant-nos amb una bona copeta de ratafia que podem prendre una mica calenteta.


Per això us proposem la CAIXA DE LA SETMANA DELS BARBUTS

1 Infusió ACTIVA’T (50 gr,)   i  1 tassa del Parc de les Olors (de ceràmica amb infusionador i tapa).

El romaní és una planta estimulant de la circulació sanguínia, a més de depurativa del fetge. Acompanyada de la marialluïsa, la menta i un toc d’estèvia la infusió es fa molt agradable de prendre.

Procediment i dosificació :

Disposar una cullerada sopera rasa de planta en el filtre de l’interior de la tassa, escaldar-la amb aigua bullint i deixar reposar 3-5 minuts tapada. Retirar el filtre i disposar-lo sobre la tassa que us farà de plat. Es bo prendre’s la infusió poc a poc a glopets mentre us podeu relaxar llegint un bon llibre.

1 Crema hidratant (200ml)

Crema hidratant elaborada amb els nostres productes: hidrolat , extracte i oli essencial de romaní, oli de calèndula i oli essencial de lavanda. Especialment indicada per afavorir la circulació i nodrir la nostra pell en profunditat. Ideal també per a pells sensibles.

Consells d’ús: 

Agafar una mica de crema i estendre-la sobre la pell tot acompanyant-la d’un bon massatge per tot el cos. Ideal fer-ho després d’una bona dutxa calenteta. En fer el massatge pressionar de baix cap a dalt per afavorir el forçar la circulació sanguínia.

1 Ampolla de Ratafia  (500ml).

La Ratafia del Parc de les Olors ens l’elabora Licors Portet de Pobla de Segur amb la maceració de les nous verdes i plantes medicinals del Parc de les Olors de Claverol segons un procediment tradicional i una fórmula en base a més de 40 espècies diferents.

Recomanació:

Preneu-vos una copeta de ratafia prèviament escalfada i us servirà de reconstituent fantàstic en aquests dies tan freds.

Promoció : 39€

Comments are closed.