Subscriu-te

Search
Close this search box.

Tornem al FTM!

Repensem el nostre estil de vida consumista i sembrem la llavor de l’autosuficiència i la consciència del com fer coses per nosaltres mateixos, gràcies al temps que hem guanyat a causa del confinament.

Repensem el nostre estil de vida consumista i sembrem la llavor de l’autosuficiència i la consciència del com fer coses per nosaltres mateixos, gràcies al temps que hem guanyat a causa del confinament.

La moda del HTM (Hazlo Tu Mismo) o DIY (Do It Yourself), i que en català hem batejat amb l’acrònim FTM (Fes-ho Tu Mateix/a) està guanyant adeptes. Per una part pel temps que ens ha donat el confinament i per altra sembla que les persones anem prenent consciència que el camí cap a l’autosuficiència potser no és una mala idea. Volem saber d’on venen les coses, com es fan els productes. No és tafaneria, això respon a la necessitat bàsica que tenim els humans de transformar el que tenim al nostre entorn. Aquest és el fonament del joc en els infants i quan som adults aquest instint, que ens fa humans, el tenim molt sovint contingut o projectat en altres entorns com l’esport, els videojocs….Però amb el retorn a la natura i a tot el que és natural, ens ve de gust de fer un hortet, volem tenir cura del nostre cos sabent molt bé el que mengem i el que ens posem a la pell. Doncs aquesta setmana us volem convidar a unir-vos a la tribu FTM i el Parc de les Olors us hi mirarem d’ajudar.

Voleu aprendre a fer-vos el vostre propi oli de calèndula? I tenir la millor crema antiage? Fer-vos la sal d’herbes al vostre gust i saber aplicar els olis essencials, a més de conèixer com s’obtenen i quines propietats tenen? De tot això en sabem una mica i a més us podem facilitar la matèria primera i els productes necessaris.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar