Subscriu-te

Search
Close this search box.

Tanquem les festes de la lavanda amb un grup de mestres

Ahir vam fer la darrera festa de la lavanda d’enguany. Una colla de mestres fa el tancament de curs amb aquesta experiència al Parc de les Olors del Serrat. Ara, fins l’any vinent!

Els mestres, un gran motor de canvi de la societat


L’escola el Porxo de Barcelona, és una escola pública, familiar i acollidora situada a la dreta de l’Eixample. Pràcticament tot el claustre ha vingut a fer el tancament de curs al Parc de les Olors. Venen per gaudir d’una experiència que els acosta al món de les lavandes, però també troben significats culturals més amplis: el gran paper que juguen les plantes medicinals i aromàtiques a la nostra salut, recuperen la valoració per la cultural rural tradicional i sense que potser s’ho plantegessin d’inici, el seu gest de venir al Parc de les Olors suposa un suport pràctic a l’agroecologia.

Els mestres són un gran motor de canvi social, suposen un col·lectiu que per la seva funció educativa influeixen de manera estratègica en la cosmovisió i els valors dels infants. Però també com a persones , la seva consciència social pot anar més enllà de la seva obligació professional i poden ser veritables motors de canvi.

Els necessitem per fer el tomb en positiu al nostre camp, i fer entre tots un món més positiu i ecològicament equilibrat. Els mestres de l’escola el Porxo avui ho estan fent i nosaltres ho celebrem.

Pilar Comes Solé

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar