Subscriu-te

Search
Close this search box.

Robin Wall i les seves ‘Trenes d’herba dolça’

Recentment m’ha arribat a les mans el llibre TRENES D’HERBA DOLÇA de la Robin Wall Kimmerer. Cada dia en llegeixo un capítol i cada dia m’emociono. Es tracta d’un llibre autobiogràfic de l’autora però no només això, ……us el recomano , però sobretot us aconsello llegir-lo enmig del bosc, en un jardí on es senti el soroll d’aigua de fons. Trobeu el millor racó per connectar-vos amb la natura. I el llibre de la Robin us acabarà d’arrodonir l’experiència.

Llegir a la Robin Wall és com si em llegís el pensament. Em sento ànima bessona d’aquesta dona. Jo també sóc una indígena, això si del Pirineu, amb una infantesa lligada a la terra i de la que me’n van allunyar de cop. Com ella vaig voler estudiar a la Universitat i vaig haver de vèncer les contradiccions que em suposava una ciencia excesivamente  atomitzada i poc creativa. I com ella, però, vaig fer-me un lloc a l’estructura universitària, sense oblidar i deixar de valorar els meus orígens i la meva cosmovisió humanista i agroecológica que a dia d’avui encara és la meva bruíxola.


PIlar Comes Solé

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar