Subscriu-te

Search
Close this search box.

Rams de vida, de flors i olors

La sessió d’Aromateràpia i Perfums del dissabte i la festa de la camamilla i de les roses del diumenge van omplir el Parc de rams de vida, de flors i olors..

El dissabte, perfums


El dissabte vam fer la sessió del curs dedicada a les aplicacions d’aromateràpia i perfums. Al matí vam acabar la sessió fent un perfum terapèutic en base a oli, on cada alumne va fer una sinèrgia de cinc olis essencials que van escollir de la dotzena que havíem prèviament olorat i analitzat. A la tarda vam fer un perfum personalitzat en base a alcohol i aigua. Cada assistent va poder triar quins olis essencials afegia a la base d’essència del Parc de les Olors. I per acabar hi vàrem afegir unes flors de taronger que li donaren el toc final. Les olors i els somriures es barrejaven amb les sensacions de benestar i de bona comunicació. No només fem un curs per aprendre, sinó també per fer créixer la comunitat de vida que es va creant a mida que anem avançant amb el curs.

El diumenge, rams de vida i camamilla

Quan fem un ram de flors collides espontàniament del camp sense voler hi transferim el nostre ser, allò que necessitem, allò que desitgem. Jo els anomeno rams de vida. A la festa de la camamilla i les roses vam facilitar que les persones assistents, dones, homes i mainada, fessin una passejada pel parc i que es fessin un ram espontani. Després jo em vaig oferir a interpretar-lo. Aquesta activitat i la de triar camamilla , així com la de veure com es destil·len les roses, van ser les bàsiques d’un dia de camp i festa d’estiu.

Cada vegada gaudeixo més de les experiències que fem al Parc de les Olors del Serrat. Són experiències pràctiques, de contacte amb el món del camp. Són font de salut perquè el món vegetal ens aporta la seva atmosfera saludable però també perquè es crea comunitat. Per unes hores ens oblidem del neoliberalisme individualista i recuperem l’equilibri que aporta la vida essencial. Triar camamilla en comunitat fa que recuperem el sentit i el valor que tenen les nostres mans. Una activitat que poden fer petits i grans, que té un sentit i és imprescindible per poder fer-nos després una bona infusió digestiva.

Moltes gràcies a totes les persones que ens han ajudat a triar camamilla aquest diumenge!!!!

(heu pujat fotos a les xarxes socials? envieu-nos-les així podem comparti-les! en les nostres!) 

 

Pilar Comes Solé

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar