Subscriu-te

Què regalem per nadal ? Regalem vida!!!

A mi ja m’ha arribat anticipadament el regal de Nadal. M’han regalat dues ovelles joves i prenyades que acaben d’ampliar la nostra comunitat de gallines i cabretes. La Boira i la Taca en pocs dies ja s’han adaptat a la seva comunitat de vida.

Un bon dia vam decidir que ens regalaríem vida. I com que tenim terra i espai ens és molt fàcil: o bé ens regalem arbres o bé animals.

Regalar vida en un sentit més ampli és el que oferim amb les experiències i productes del Parc de les Olors. Nosaltres treballem per revitalitzar la terra, conrear productes que ens ajuden a la nostra salut i fomentar que les persones puguin retrobar-se i valorar els vegetals gràcies als quals respirem, mengem i ens curem.

El diumenge passat hem fet les darreres activitats de l’any: un taller de cuina de Nadal i un taller d’aromateràpia i perfums. Ens va acompanyar el temps amb un solet agradable que ens va permetre fer-ho tot a l’aire lliure. La passejada i recollida dels vegetals amb els que vam fer el dinar, una entretinguda sessió de showkooking i una creativa autoconstrucció dels plats que constituïen el menú. Tot plegat en una ambient cordial, on es retroba el sentiment de comunitat de manera natural i predomina un ambient on respirem vida.

Pilar Comes Solè

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar