Què regalem per nadal ? Regalem vida!!!

A mi ja m’ha arribat anticipadament el regal de Nadal. M’han regalat dues ovelles joves i prenyades que acaben d’ampliar la nostra comunitat de gallines i cabretes. La Boira i la Taca en pocs dies ja s’han adaptat a la seva comunitat de vida.

Un bon dia vam decidir que ens regalaríem vida. I com que tenim terra i espai ens és molt fàcil: o bé ens regalem arbres o bé animals.

Regalar vida en un sentit més ampli és el que oferim amb les experiències i productes del Parc de les Olors. Nosaltres treballem per revitalitzar la terra, conrear productes que ens ajuden a la nostra salut i fomentar que les persones puguin retrobar-se i valorar els vegetals gràcies als quals respirem, mengem i ens curem.

El diumenge passat hem fet les darreres activitats de l’any: un taller de cuina de Nadal i un taller d’aromateràpia i perfums. Ens va acompanyar el temps amb un solet agradable que ens va permetre fer-ho tot a l’aire lliure. La passejada i recollida dels vegetals amb els que vam fer el dinar, una entretinguda sessió de showkooking i una creativa autoconstrucció dels plats que constituïen el menú. Tot plegat en una ambient cordial, on es retroba el sentiment de comunitat de manera natural i predomina un ambient on respirem vida.

 

Pilar Comes Solè

Comments are closed.