Subscriu-te

Search
Close this search box.

Què hi ha al darrere del perfum Parc de les Olors?

QUÈ HI HA AL DARRERE DEL PERFUM PO?

Finalment ja hem completat el nostre projecte PERFUM. Ja hem editat el llibret que acompanya el pack perfum per fer-se el perfum personalitzat a casa, ja hem fet diversos tallers de perfums i també hem fet una edició especial de perfum ja acabat tot coincidint amb els cinc anys del Parc de les Olors del Serrat.

Des d’aquest blog no us puc trasferir l’olor, només us en  puc explicar la història.

. Un perfum autèntic, allunyat de la sofisticació, però de molta qualitat. I ves per on, coneixem gairebé casualment a l’Alice Gromez aquest estiu. Ella perfumista experimentada s’instal·la recentment  a la Garriga , parlem i parlem i del diàleg en va sortint el projecte:

Fa temps que anàvem pensant en aprofundir en el tema dels perfums, sobretot tenint en compte que la nostra marca, Parc de les Olors, convida i molt a que se’ns hi relacioni. Però volíem fer-ne un de bo, d’aquells que a tothom agradés i alhora que ens permetés jugar-hi i fer-ne tantes versions personalitzades com volguéssim. Un perfum autèntic, allunyat de la sofisticació, però de molta qualitat. I ves per on, coneixem gairebé casualment a l’Alice Gromez aquest estiu. Ella perfumista experimentada s’instal·la recentment a la Garriga, parlem i parlem i del diàleg en va sortint el projecte: l’essència base del perfum Parc de les Olors i un petit llibre que sigui un tast del món dels perfums, què aporti un granet de sorra al món dels perfums sostenibles. Quan l’Alice em va portar la mostra de l’essència ens va resultar tota una experiència olorar-la, comprovar com al meu nas arribava l’aroma de les pomes al forn fetes amb forn de llenya que em transportava a la meva infantesa, olor que es barrejava amb l’aroma del bosc sec mediterrani i que aconseguia sens dubte l’objectiu de tot bon perfum: fer que respirar sigui un plaer.

Ara calia triar els envasos de vidre recarregables i amb un tap senzill de fusta amb el nostre logo. Sabeu qui ens ha fet els taps? En Josep de Sant Pere de Torelló, en una torneria familiar,

Ara calia triar els envasos de vidre recarregables i amb un tap senzill de fusta amb el nostre logo. Sabeu qui ens ha fet els taps? En Josep de Sant Pere de Torelló, en una torneria familiar, en plena vall del Ges, la que anomenen vall dels perfums, perquè allí s’hi produeixen molts dels taps dels millors perfums francesos.
Mentre arribaven els taps i les ampolles, la fórmula del perfum arribava a Ravetllat, l’empresa que ens havia de fabricar a litres el perfum que ens havia fet l’Alice i que tant ens agradava. També la indústria ens ha ajudat a fer-ho possible, assequible i amb rapidesa.

La Glòria, amb la maquetació del llibre i després en Toni, amb la seva impremta han fet una excel·lent feina per fer que el text escrit amb molta celeritat tingués dignitat i bellesa.

La Glòria, amb la maquetació del llibre i després en Toni, amb la seva impremta han fet una excel·lent feina per fer que el text escrit amb molta celeritat tingués dignitat i bellesa.
Tot l’equip del Parc ajudant a preparar els Paks perfum perquè puguin ser enviats tan aviat ens els demaneu , la Sandra envasant, la Fabiana complint el propòsit de divulgar per les Xarxes i promocionant el projecte i jo darrere de tot plegat mirant que les presses no ens guanyessin la partida i ens fessin perdre l’alè positiu que ha d’acompanyar tot projecte col·lectiu que ha nascut amb il·lusió.

Sovint comprem els productes sense poder-ne saber com s’han fet, d’on procedeixen, a què responen…. Doncs des del Parc de les Olors fem tot el que podem perquè en pugueu saber tots els detalls. I que aquesta nota de blog serveixi per donar les gràcies tant a aquells que m’heu ajudat a fer-lo possible com a aquelles persones que ens ajudeu a difondre’l i que us atreviu a regalar-lo a algú que estimeu ….

 

 

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar