Subscriu-te

Search
Close this search box.

Per què és tan bona l’aromateràpia?

L’AROMATERÀPIA implica l’ús dels olis essencials per a fins terapèutics. L’ Aromateràpia de camp la fem quan tot passejant agafem un bri de farigola i la freguem amb les mans. Quan freguem una planta aromàtica amb les mans estem facilitant que les molècules oloroses, és a dir, l’essència s’alliberi i penetri en el nostre cos, mentre l’anem olorant. Una manera de fer aromateràpia a casa és fer servir els olis essencials. Aquest petit tastet d’Aromateràpia us el faig arribar perquè amb el Pack Aromateràpia amb difusor de regal que fem aquesta setmana us agafin ganes de millorar la vostra salut d’una manera natural i senzilla.

D’on surten els olis essencials?

Les plantes són fàbriques químiques que transformen l’energia solar, el carboni de l’aire, els minerals de l’aigua i el sòl en COVS(Compostos Orgànics Volàtils). Aquests compostos s’agrupen en vuit categories bàsiques:

Hidrocarburs terpèncis: Terpens i terpenoides
Aldehids: benzoic, cinàmic, butanal, proponal..
Àcids: acètic m palmític…
Alcohols: linalol, geraniol, mentol..
Esters: acetat de linalil, acetat de geraniol….
Cetones: tuyona….

Els terpens i els alcohols són els més volàtils i aromàtics i són els que predominen en moltes plantes aromàtiques. Cada planta fa el seu propi còctel i té un quimiotip diferent. I aquesta diferent composició química és la que confereix les propietats a cada planta. La major part de plantes aromàtiques tenen en comú propietats desinfectants, a més de les més específiques segons l’espècie i el quimiotip. La lavanda és relaxant, el romaní estimulant, la farigola blanca és balsàmica i per tant anirà molt bé per refredats i problemes respiratoris. …..

Els olis essencials s’obtenen de concentrar aquests compostos que fabriquen les plantes. Normalment es fa servir el mètode de destil·lació.

Per què són cars els olis essencials?

Per obtenir 10 ml d’oli essencial de lavanda, que és una de les més productives, s’han de collir i destil·lar 5 kg de lavanda. Feu números! Les flors i les plantes que tenen menys concentració d’oli essencial implica que la seva essència es ven molt més cara. Encara que sovint també es troben essències diluïdes, no pures al 100%, o bé sintètiques que són molt més barates, però que no tindran els efectes terapèutics que tenen les essències naturals.

Vols saber més? …

Pack Aromateràpia amb difusor de regal

1 Llibre: Quadern d’aromateràpia de 47 pàg. 6 Olis essencials eco de 10ml. 100% purs: 2 oe lavanda 1 oe romaní 1 oe farigola blanca 1 oe llimona 1 oe menta 1 aromatitzador d’ultrasons amb llum led per aromateràpia de regal!!
Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar