Parc de les Olors del Serrat

 ADREÇA:

Camí Salve Regina s/n.
08187 Santa Eulàlia de Ronçana

CONTACTE:

Correu electrònic: serrat@parcdelesolors.com
Telèfon 93 742 7152

Les Persones

Quan vam veure per primera vegada la Vall de Ros ens va captivar i vàrem saber que aquest racó del Vallès Oriental era el nostre lloc. Allí on volíem viure, el paradís on volíem que nasqués el nostre fill i on poder envellir serenament. L’any 1994 un foc devastador va destruir el paisatge, tot va haver de començar de nou. Però, gairebé de seguida, ens adonàrem que matolls de farigoles, espígols, romanins i altres plantes mediterrànies reconquerien els espais cremats. La força i tossuderia d’aquestes plantes ens van acostar al seu coneixement, i descobrírem tot un món: el de les olors, el de la cuina adobada amb plantes i el de les seves propietats medicinals. Un món que ens acosta a l’essència de les terres mediterrànies i a un estil de vida amb arrels. Un món que volem apropar a tothom amb el Parc de les Olors del Serrat, la central de la Xarxa de Parcs de les Olors de Catalunya.

Pilar Comes

Què pots fer al Parc

Próximes Activitats programades

Un passeig de la planta al perfum. Amb l’experiència complerta t’enduràs el teu perfum personalitzat.

Un passeig guiat pel camí terapèutic on anirem captant i interpretant les olors de diferents espècies aromàtiques. Aprendrem com es destil·len les seves essències i com es fa un perfum. Arrodonirem l’experiència fent-nos el nostre perfum personalitzat.

El tancament de l’activitat inclou dinar o bé sopar amb l’aplicació dels productes del nostre hort ecològic i del toc aromàtic de les nostres herbes.

El primer diumenge de cada mes gaudeix d’un passeig guiat pel Parc de les Olors del Serrat, una experiència que et permet tocar, olorar i conèixer les propietats de les Plantes Aromàtiques i Medicinals.

Amb el guiatge expert de la Pilar Comes, creadora e impulsora de la Xarxa Parc de les Olors.

Saps que tenim un edifici de palla?

L’edifici de bioconstrucció del Parc de les Olors del Serrat està construit integrament de palla i fusta. Des de Parc de les Olors intentem ser responsables amb el medi ambient en totes les decisions que prenem. 

Comments are closed.