Subscriu-te

Search
Close this search box.

Parc de les Olors de Sant Marçal

 ADREÇA:

Sant Marçal (Castellet i La Gornal)

CONTACTE:
Brigitte Caralt
Correu electrònic: santmarcal@parcdelesolors.com
Telèfon 684 45 59 42

Un espai per 'observar, tocar i olorar'

El Parc de les Olors de Sant Marçal és un espai on els visitants poden observar, tocar i olorar les més de 30 espècies de plantes medicinals, culinàries i aromàtiques i arbres de la zona de l’Alt Penedès. Disposem de diversos espais on fem visites guiades, tallers i activitats per a tots els públics. D’entre aquests espais, destaquem el camí terapèutic on es poden sentir -a través de les terminacions nervioses dels peus- les diferents textures com a fang, sorra, pedres, troncs, plantes, aigua, etcètera. És un circuit per treballar l’equilibri, activar la circulació i en acabat, sentir un total descans als peus. En definitiva, el Parc de les Olors de Sant Marçal és un lloc d’aprenentatge, però també per gaudir dels beneficis que ofereix la naturalesa.”

Activitats

Obert tot l’any, sempre amb visites concertades prèviament.

Tallers, cursos i visites concertades per encàrrec i a mida.

Visites escolars i de grups familiars.

Més informació

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar