Subscriu-te

Search
Close this search box.

Parc de les Olors com a parc de salut

El Parc de les Olors per a nosaltres és camp, és un espai d’aprenentatge, de salut i de convivència. Tot plegat configura un agroturisme d’experiència, hol·lístic, des d’on ens agrada promoure activitats que poden fomentar una millora de la vida de les persones i alhora promoure un camp viu.

Des del Parc de les olors promovem la marxa nòrdica , l’aromateràpia aplicada a l’esport i una alimentació saludable.

Ja fa temps que em vaig comprar uns bastons de marxa nòrdica perquè em van dir que seria el millor esport que podia practicar a la meva edat. Però els bastons són a casa encara amb l’etiqueta posada perquè no havia trobat l’oportunitat d’assistir a un curs.

La marxa nòrdica no és només caminar amb bastons. Cal una bona instrucció i una bona pràctica continuada, si pot ser en grup, millor.

Ara fa poques setmanes que va venir el grup de marxa nòrdica del club muntanyenc de Sant Cugat a fer l’experiència de la festa de la ratafia com a mode de cloenda de curs. Aquesta trobada ens va permetre conèixer un grup molt entusiasta de la marxa nòrdica. El bon ambient que es va crear ens va permetre gaudir d’un vespre animat i fins i tot ballaruc, a la vegada que ens acostà al coneixement d’aquest esport del que deien meravelles els practicants, així com destil·laven entusiasme respecte els seus instructors.

Un d’ells, en Xavi Garcia ens va comentar la possibilitat de fer una experiència d’iniciació a la marxa nòrdica al Parc de les Olors i com us podeu imaginar de seguida ens hi vam apuntar. I ara, ja em veig el proper 18 de setembre promovent la marxa nòrdica des del Parc de les Olors. Jo ho penso aprofitar per iniciar-me en aquest esport, de la ma d’un professional , però com que volem arrodonir l’experiència aprofitarem per fer un taller d’aromateràpia adaptat a l’aplicació esportiva i un dinaret saludable.

Us hi apunteu??

Pilar Comes Solé

Xavi Garcia instructor de Marxa Nòrdica
Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar