Subscriu-te

Search
Close this search box.

M’agrada ajudar a joves que estimen el camp

Ahir vaig anar a fer treball de camp a visitar en David, un jove fuster que estima el camp i s’ha comprat una petita finca a la muntanya. Primer s’ha rehabilitat la casa on viu amb enginy, gust i on ha aplicat diferents tècniques constructives sostenibles, tot reutilitzant materials. Ara es planteja cultivar les terres que té a l’entorn. Per això hi vaig anar, per ajudar-lo a definir un projecte a la mida de les seves il·lusions i capacitats. De manera que en puguin viure ell i la seva companya. El somni del David ara ja comença a ser bastant sovintejat. La pandèmia, el creixement de la consciència ambiental i la necessitat de trobar alternatives a una societat poc edificant i menys humana, fa que prenguin sentit els desitjos d’orientar el projecte de vida cap al camp.

Personalment m’agraden aquests joves que amb constància, esforç i il·lusió es plantegen fer un gir a la seva vida i volen viure amb coherència amb el que pensen. M’agrada ajudar-los a centrar el seu projecte, a donar-los idees que els el completin i sobretot que el facin viable. I m’agrada poder aprendre d’ells i elles, perquè també ens ensenyen i molt, sobretot que amb joves com ells el futur està en bones mans.

Pilar Comes Solé

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar