Subscriu-te

Search
Close this search box.

L’oli essencial que ens ajuda a prendre decisions

Quan fem referència a Juli Cèsar, tots ens l’imaginem amb la seva corona de llorer al cap, però sabeu perquè la duia? Per què era de llorer i no d’una altra planta?

Una planta sagrada

Gairebé des dels inicis de la història humana, el llorer (Laurus nobilis) ha estat considerat un arbre sagrat i medicinal. En aromateràpia es fa servir per ajudar-nos a prendre decisions, per això, Juli Cèsar i els Senadors romans, se’n posaven una corona al cap per tal que els ajudés a prendre decisions.

Un altre motiu pel qual es diu que Juli Cèsar portava la corona de llorer és per amagar la seva calvície. El cabell, en aquella època tenia un gran significat simbòlic, la caiguda del cabell es considerava una pèrdua de masculinitat, fertilitat i valentia. Ara bé, creieu que aquest personatge històric, si visqués en l’actualitat, substituiria la corona per l’oli essencial del llorer? Nosaltres no en tenim cap dubte! I és que incorporar aquest oli al vostre dia a dia només us aportarà que beneficis, entre els quals hi ha la clarividència mental i enfortir el cabell o eliminar-ne la caspa.

Oli Essencial de llorer

L’oli essencial del llorer s’obté de les seves fulles, a través de la destil·lació per arrossegament de vapor, D’aquesta manera, aconseguim com a resultat un oli 100% pur i de gran qualitat.

En el nostre dia a dia, el podem fer servir a nivell d’aromateràpia creant un roll-on amb base d’un oli portador. D’aquesta manera, si ens trobem en un moment de dubtes mentals, el podem utilitzar perquè ens ajudi a aconseguir la clarividència necessària. En cas que estiguem en un espai tancat, podem posar-lo al difusor d’aromes.

En l’àmbit cosmètic, podem fer servir l’OE de llorer per incorporar al vostre xampú us servirà per tractar la caspa i el cuir cabellut gras. Es tracta d’un bon enfortidor del bulb pilós i és un activador sanguini del cuir cabellut.

Si veniu al Parc de les Olors del Serrat en les pròximes setmanes, tindreu l’oportunitat de veure’l ben florit, i si feu compres superiors a 60€ a la nostra botiga on-line, us en regalem una ampolleta de 10 ml d’oli essencial pur i eco per incorporar-lo en el vostre dia a dia.

 

Júlia Ribas Cortina
Coordinadora d’educació i activitats del Parc de les Olors del Serrat

Quan fem referència a Juli Cèsar, tots ens l’imaginem amb la seva corona de llorer al cap, però sabeu perquè la duia? Per què era de llorer i no d’una altra planta?
Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar