Subscriu-te

Search
Close this search box.

Les calèndules amigues de les faveres i de la sàlvia romana

Una bona associació: les calèndules amigues de les faveres i de la sàlvia romana

Aquest any hem plantat un nou camp on combinem les calèndules amb faveres i sàlvia romana.

Perquè ho hem fet ?

L’associació entre plantes ajuda a l’equilibri i a tenir una bona producció

Les flors de calèndula eviten que les faveres tinguin pugó i alhora les faveres fan de paraigua protector a les flors de calèndula del vent i del fred. Ara ja estem collint faves i flors de calèndula i quan cap el mes de juny les faves ja hagin fet el seu cicle, les tallarem arran de terra tot deixant les seves arrels plenes de dipòsits de nitrogen perquè serveixin d’aliment de les sàlvies que aniran per florir cap aquest temps.

La implantació d’aquest cultiu amb associació triple és molt positiu perquè suposa aprofitar els beneficis que es fan entre elles les plantes, tenim una alta productivitat i la densitat del cultiu fa que no hàgim de treure moltes males herbes, sobretot si a més hi hem posat una coberta de palla. I a més comproveu quin jardí de pagès més bonic que es forma.

Una bona associació: les calèndules amigues de les faveres i de la sàlvia romana
Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar