Subscriu-te

Search
Close this search box.

L’associació SEBA al parc de les olors del serrat

SEBA ASSOCIACIO

Ens ha agradat molt acollir enguany a l’Associació SEBA i poder oferir-los a més de l’espai per fer l’Assemblea, una visita guiada i un dinar saludable fet bàsicament amb els productes del propi Parc de les Olors del Serrat.

Qui és SEBA?

L’Associació SEBA, (Serveis Energètics Bàsics Autònoms) fa més de 30 anys que fomenta les energies renovables. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre dedicada al disseny, instal·lació, manteniment i gestió de sistemes fotovoltaics.

 “ SEBA neix de la necessitat d’assessorar i formar als usuaris dels primers programes d’electrificació rural amb energia solar fotovoltaica autònoma. En aquest sentit, el nostre objectiu és acompanyar als nous usuaris d’instal·lacions fotovoltaiques i d’altres sistemes amb energies renovables en el seva sobirania energètica, i alhora ser un referent per als usuaris en temes legalització, estat de les tecnologies, bonificacions i subvencions”, diuen a al seu web. 

El Parc de les Olors del Serrat és soci de SEBA i van ser els encarregats de realitzar-nos la instal·lació fotovoltaica que tenim a la finca. Per cert, amb un servei impecable i uns preus molt competitius.

La importància de la sobirania energètica

Es parla molt de la sobirania alimentària, però tant o més important és la sobirania energètica. I ara més que mai i sinó, observem el joc de trons que vivim actualment amb les tarifes elèctriques i el preu dels combustibles fòssils.

 Quina tranquil·litat poder generar-nos l’energia elèctrica que necessitem amb la nostra instal·lació aïllada que tenim al Parc de les Olors del Serrat!!!.

I perquè no organitzar-nos en comunitats locals d’energia? A la pròpia Assemblea de SEBA se’ns va explicar què són, com es poden formar i quins avantatges tenen. Si una petita part del nostre temps el dediquéssim a informar-nos i participar en iniciatives com les de SEBA, podríem aconseguir donar fortalesa a l’economia social, al be col·lectiu que alhora és compatible amb el be individual.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar