Subscriu-te

Search
Close this search box.

La Xarxa Parc de les Olors: la força de la col·laboració

Des de la Xarxa Parc de les Olors entenem que per tirar endavant, i més en aquests moments que ens toquen viure, el més important és saber col·laborar entre totes les persones , siguem productores, empreses elaboradores y consumidores

Aquesta setmana hem volgut explicar-vos allò que ens uneix i ens fa ser una Xarxa que va creixent any rere any a Catalunya i fora d’aquí.

  • Ens uneix la nostra passió per recuperar terres en desús i convertir-les en  jardins de pagès, amb una gran aportació de biodiversitat.
  • Volem dignificar la feina al  camp i que viure del camp sigui possible, sense haver de fer grans explotacions de monocultiu.
  • Som amants de l’agroecologia on les Plantes Aromàtiques i Medicinals suposen un mosaic divers i ecològicament molt positiu.
  • Obrim els nostres espais agraris a la societat, tot fent que l’ecoturisme i la divulgació sigui un dels nostres eixos centrals d’activitat.
  • Col·laborem amb la indústria del nostre país que aplica les nostres  plantes i amb les empreses elaboradores  i comerços fem possible que un bon producte sigui apreciat i valorat.

Monique Climent- Parc de les Olors Prat de sala (Alta Ribagorça)

I finalment, fem possible que els nostres productes elaborats arribin a casa vostra de manera senzilla, explicada, tot aprofitant les facilitats de la societat digital i tot esperant dies millors en què els pugueu venir a comprar vosaltres mateixos a les nostres agrobotigues que tenim a cada Parc i on ens retrobarem per gaudir –hi d’experiències ben plaents i saludables.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar