La Xarxa Parc de les Olors: la força de la col·laboració

Des de la Xarxa Parc de les Olors entenem que per tirar endavant, i més en aquests moments que ens toquen viure, el més important és saber col·laborar entre totes les persones , siguem productores, empreses elaboradores y consumidores

Aquesta setmana hem volgut explicar-vos allò que ens uneix i ens fa ser una Xarxa que va creixent any rere any a Catalunya i fora d’aquí.

  • Ens uneix la nostra passió per recuperar terres en desús i convertir-les en  jardins de pagès, amb una gran aportació de biodiversitat.
  • Volem dignificar la feina al  camp i que viure del camp sigui possible, sense haver de fer grans explotacions de monocultiu.
  • Som amants de l’agroecologia on les Plantes Aromàtiques i Medicinals suposen un mosaic divers i ecològicament molt positiu.
  • Obrim els nostres espais agraris a la societat, tot fent que l’ecoturisme i la divulgació sigui un dels nostres eixos centrals d’activitat.
  • Col·laborem amb la indústria del nostre país que aplica les nostres  plantes i amb les empreses elaboradores  i comerços fem possible que un bon producte sigui apreciat i valorat.

Monique Climent- Parc de les Olors Prat de sala (Alta Ribagorça)

I finalment, fem possible que els nostres productes elaborats arribin a casa vostra de manera senzilla, explicada, tot aprofitant les facilitats de la societat digital i tot esperant dies millors en què els pugueu venir a comprar vosaltres mateixos a les nostres agrobotigues que tenim a cada Parc i on ens retrobarem per gaudir –hi d’experiències ben plaents i saludables.

Comments are closed.