Subscriu-te

Search
Close this search box.

La Festa de primavera: la Festa Major del Parc de les Olors del Serrat

El proper diumenge 24 d’abril celebrarem la festa de Primavera amb un sentiment d’alegria especial.

Després de dos anys de confinaments i restriccions pandèmiques recuperem la normalitat, ens traiem les mascaretes i l’endemà de Sant Jordi al Parc de les Olors farem la festa dedicada a celebrar el món vegetal, celebrar l’energia vital que acompanya el bon temps i que es tradueix en el munt de plantes que traurem del hivernacle per poder omplir horts i jardins.
Aquest any el 24 d’abril coincideix amb l’endemà de Sant Jordi i amb la Fira Lliga’t a la Terra que ja té llarga tradició a Santa Eulàlia de Ronçana. Una fira especialitzada en fomentar el cultiu de varietats de tomàquets locals. Per això us proposem que primer passeu per la fira i després a les 11 vingueu al Parc de les Olors del Serrat a gaudir de la festa. On no deixarem de fer una visita guiada, tallers, exposició i venda de planter i un bon dinar tot inaugurant el nou espai gastronòmic als porxos de la plaça.

És el moment que comenceu a recuperar el barret, les tisores, els guants, el cistell i la crema solar. Si voleu comprar planter també us anirà molt bé portar caixes i no us oblideu a casa les ganes de tocar terra, estirar-vos a l’herba i fer salut.

Pilar Comes Solé

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar