Subscriu-te

Search
Close this search box.

Jornada tècnica en línea – Dia internacional de les Dones Rurals

El dia 15 d’octubre se celebra arreu del món el Dia internacional de la Dona Rural, amb l’objectiu de retre homenatge i reconèixer el paper cabdal de les dones en l’agricultura, la ramaderia, l’emprenedoria rural i la fixació de la població en el territorio.

Organitzades pel departament d’Agricultura, Ramadería , Pesca i Alimentació es va celebrar el darrer divendres 9 d’octubre una Jornada tècnica en línea.

Pilar Comes va ser convidada a participar de la jornada.

L’acte va ser conduit per la Sra. Margalida Ripoll i Ferrer, periodista i directora de Vadevi.cat.

Benvinguda i presentació:  Mireia Mata i Solsona, directora general d’Igualtat.
Laura Martínez Portell, presidenta de l’Institut Catalá de les Dones.

Taula d’experiències: adaptació, innovació i agilitat, claus per connectar amb les persones consumidores:
Anna Maria Capdevila Rulló de Mengem Garrigues, Pilar Comes Solé, en representació del Parc de les Olors, Urgell isús Julia de Menja’t l’Alt Urgell, Elisabet Carbonell Esteruelas de Llépol.

Presentació de l’Associació de Dones del Món Rural , Pageses i Ramaderes de Catalunya

Taula d’experiències: programa de mentoratge professional : Carla bofill Cervero, tutora del programa de mentoratge professional, EA d’Amposta, Montse Mangues Tarroja, propietaria de FRUCTUMcat, Anna Sirvent de Lage, propietaria de Taüll Orgánics, Mireia Font i Vidal, propietaria de Casa Leonardo i promotora del projecte “El cinqué llac” i “Gratitud’, Ester Moreno Macias, cultiu de plantes aromátiques i medicinals Montpol, Urgell Escriba Trota; fundadora de la Cooperativa Boumort Indómit Ecoturisme i propietaria cal Rossá de Taus,  Carolina Solé Terrado, propietaria dels Jardins de la Barrota, fruits del bosc ecològics, i  Acoraida Arasa Ruíz, secretaria del Consell rector de l’Agrícola de la Sénia i productora d’oli.

Cloenda de la jornada: Teresa Jarcia i Roura, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar