Subscriu-te

Ja s’acosta la floració de la lavanda…

T’ANIMES A VENIR A LA FESTA DE LA LAVANDA?

Hem de fer la collita de la lavanda en poc més de 15 dies

 

De mitjan de juny fins la primera setmana de juliol la flor lila de la lavanda ens aporta l’excel·lent aroma i converteix els camps en un paisatge encisador. És el temps de collir la tija floral de la lavanda. Els visitants que venen a la festa de la lavanda ens ajuden a collir-la i se n’enduen a casa per fer-ne rams i omplir d’essència la casa.

Recuperem la festa tradicional de la lavanda

Quan els treballs al camp eren artesans, per fer la collita calia la col·laboració de la comunitat. I després de la feina venia la festa, s’acabava amb un bon àpat i amb molta alegria. Al Parc de les Olors volem recuperar aquest esperit i per això la festa comença amb un bon passeig fins el camp de lavanda. Ben equipades amb barret, tisores i cistell que porten de casa,  (si voleu podeu comprar el pack que en tenim preparat nosaltres) les persones inscrites a la festa es posen a collir-la durant una estoneta, després la porten a la caseta dels perfums on hi ha instal·lat el destil·lador i a més de veure com funciona, expliquem els diferents tipus de lavanda, les seves propietats i usos. I per completar l’experiència acabem amb un soparet a la fresca (o dinaret els diumenges).

Barret tisores i cistell

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar