Subscriu-te

Search
Close this search box.

Hem fet el primer taller de te

Hem fet el primer taller de te tot celebrant el dia internacional d’aquesta planta i infusió tan notable al món. El passat diumenge, en somelier René Lopez ens ha fet un taller amb tast inclòs de tes. Tot un èxit, amb una assistència de 17 persones. En aquesta primera edició, ens han quedat moltes ganes a tots plegats de repetir l’experiència. De moment en tenim un bon record i unes quantes bossetes de te verd i te negre de molta qualitat que en René ens va facilitar per a què els assistents les poguessin adquirir i gaudir a casa seva.

Hem fet el primer taller de te tot celebrant el dia internacional d’aquesta planta i infusió tan notable al món.


El passat diumenge, en somelier René Lopez ens ha fet un taller amb tast inclòs de tes. Tot un èxit, amb una assistència de 17 persones. En aquesta primera edició, ens han quedat moltes ganes a tots plegats de repetir l’experiència. De moment en tenim un bon record i unes quantes bossetes de te verd i te negre de molta qualitat que en René ens va facilitar per a què els assistents les poguessin adquirir i gaudir a casa seva.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar