Gaudir del Parc de les olors al vespre

Les tardes són llargues i els vespres esplèndids, la posta de sol normalment ens agafa collint el sopar: unes carxofetes per fer una bona truita, un enciam i unes quantes fulles i flors de caputxina per una bona amanida…. El nostre clima mediterrani gairebé que ens obliga  a estimar el vespre, perquè és llavors que el sol ja no ens molesta. Per això aquest any hem previst fer moltes activitats a la tarda vespre.

Al temps de collir lavanda, us recomanem que vingueu a la tarda vespre. El camp de lavanda el tenim cap a ponent i els darrers rajos de sol es reflecteixen en les espigues de les flors de la lavanda. Per tant, del 19 de juny al 4 de juliol, les festes de la lavanda són l’excusa perfecta per venir a gaudir: collir, aprendre del món de les lavandes, veure com es destil·la,  sopar a l’aire lliure i poder inaugurar l’estiu en bona companyia.

Al juliol els vespres dels dissabtes els dedicarem a fer les festes de la ratafia. Anirem a collir les 40 espècies diferents d’herbes i farem el taller d’elaboració, que s’acompanyarà d’un bon sopar a la fresca. Els altres dies d’entre setmana farem els vespres de pagès, on podreu venir a fer de pagesos una estona i gaudir d’un sopar a la fresca.

Ja veieu que estem preparant un estiu actiu on puguem celebrar la sortida del túnel pandèmic. Salut , alegria i agroecologia per a tothom. Us esperem aquest estiu al Parc de les Olors del Serrat.

Pack Aromaterapia PREMIUM

8 Olis essencials 100% purs i ECO: lavanda, menta, llimona, taronja, hisop, romaní, sàlvia, eucaliptus· 1 Llibre “Quadern d’Aromateràpia” · 1 Difusor 'Pure Aroma 300' CECOTEC. 300ml. 69€

Comments are closed.