Festa de la calèndula: celebrem la primavera amb la flor símbol de la fertilitat

La calèndula o el boixac és una flor medicinal de cultiu molt estès a les terres de clima temperat. Sembla que és originària de l’Índia on allí es considera una flor sagrada , que es fa servir per decorar les deïtats. També s’acostumen a fer garlandes que es posen sobretot als joves que es casen com a evocació de la fertilitat i també per celebrar el Diwah o Nadal hindú.

A les nostres terres no es veuen sovint camps de calèndules com a l’Índia, però al Parc de les Olors del Serrat ja en comencem a tenir bones extensions. Per això aquest any volem donar la benvinguda a la primavera fent-li un homenatge a la calèndula i també a la cultura hindú. Així, a l’experiència de collir la calèndula, aprendre a cultivar-la, a assecar-la i a fer-ne l’estimat oli de calèndula, també l’aplicarem a un dinar popular amb tocs hindús que ens oferirà un bon amic tan experimentat en cultura hindú com bona persona.

Pack El món de la calèndula

1 ampolla d’oli de calèndula 100ml. 1 crema hidratant terapeùtica 200 ml 1 infusió adèu refredats amb farigola blanca i pètals de calèndula. 50g De regal: 1 ram de flors de calèndula fresques amb romaní. us alegraran la cuina i us les podeu anar menjant a les amanides. PREU 29€
https://parcdelesolors.com/producte/pack-el-mon-de-la-calendula/

Comments are closed.