Subscriu-te

Search
Close this search box.

Fer xarxa amb iniciatives de terres de valència

Conèixer un emprenedor com en Jordi de Bioterreta és com si et prenguessis un “xute” estimulant. El seu propòsit és incorporar un Parc de les Olors a les terres valencianes.

 

Ja fa dies que havíem quedat de veure’ns i la trobada ha estat espectacular. Quan coincideixes amb algú que a més de competència professional té la il·lusió i el romanticisme necessari per fer un projecte compromès amb el camp, amb l’objectiu de recuperar les terres abandonades, a mi se m’aixeca la moral.

És tan trist i greu l’abandó de les terres agrícoles que projectes com el de Bioterreta haurien de ser bandera de la tan manida economia verda. Perquè si parlem d’economia verda i no tenim estructurada una solució per fer una economia circular d’aprofitament dels productes a nivell local, d’economia verda només en tindrà el nom.

 L’exemple d’ECOLLENYA

En Jordi ens explicava les diferents potes que inclou el seu projecte d’aprofitament dels recursos de les terres que custodia i valoritza. Com, per exemple, comercialitza la llenya que treu de la gestió dels diferents camps d’antigues oliveres, pins etc. I la comercialitza a l’escala propera, comarcal.

Pilar Comes Solé

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar