Subscriu-te

Search
Close this search box.

Ens agraden els perfums?

Donat que vivim en un món inevitablement perfumat, ens pot ser molt útil conèixer com es fan els perfums i en comptes que altres decideixin quina olor fem, poder triar el nostre perfum.

Construir un bon perfum és una tasca ingent i especialitzada, per això al Parc de les Olors hem buscat una perfumista que ens ajudi a crear el perfum de la nostra marca. L’Alice Gromez ho ha fet amb una gran professionalitat i estima pel nostre projecte. I el que ara us proposem de fer és que a partir d’aquesta excel·lent base, cadascú es pugui personalitzar el seu perfum tot afegint una part d’essències naturals mediterrànies producte de la destil·lació d’espècies autòctones ibèriques.

Encetem al Parc de les Olors del Serrat la nova experiència delTaller de perfums; el dissabte 19 de juliol… L’experiència completa inclou una ampolla de colònia (amb una concentració del 10% d’essència i en ampolla recarregable de 60 ml.) perquè pugueu aromatitzar tot el vostre entorn de manera harmoniosa amb el vostre perfum personalitzat i únic.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar