Subscriu-te

Els perfums sostenibles i amb identitat

Continua el nostre projecte de perfums sostenibles. L’any passat vam iniciar-lo testant l’essència del Parc de les Olors que la perfumista Alice Gromez ens va fer en exclusiva i publicant el llibre .Tot l’any 2021 hem anat fent els Tallers d’aromateràpia i perfums amb molt d’èxit, tant que l’any 2022 doblarem l’oferta fent-los dues vegades cada mes. I pel que fa als nous productes, aquest any hem fet una passa endavant i ja hem produït dos perfums. El Làdan, propi de la Xarxa Parc de les Olors i el de Nit de Reis ,fet per encàrrec del Parc de les Olors de Taradell.

NIT DE REIS. El Parc de les Olors de Taradell ha volgut recrear l’ambient de la Nit de Reis, quan tot el poble fa la rebuda als Reis d’Orient i els il·lumina l’entrada a la vila amb les atxes de barballó. El perfum fa olor de fum, de blat, d’alzines, i sobretot conté l’oli essencial de la lavanda que es conrea als camps del municipi.

LÀDAN. És el perfum que representa a la Xarxa Parc de les Olors. Creat especialment amb olors de fustes i resines pròpies de les nostres terres. Un dels components bàsics és el làdan (essència del Cistus ladaniferus), un arbust molt intens, enganxós, resinós d’aroma intens.

Es tracta de perfums perquè contenen més d’un 10 % d’essència, el que els dona permanència i qualitat. Estan envasats en ampolles de 100 ml recarregables. Mínim envasat amb tap de fusta natural amb el logo gravat i tot procedent de les nostres terres.

Perfum Làdan

El perfum Parc de les Olors és una creació exclusiva de la perfumista Alice Gromez, compromesa en l'impuls de perfums sostenibles. La seva composició remet a l’olor del bosc mediterrani i a la cuina de pagès, pomes fetes al forn de llenya, un record de la infantesa que activa emocions càlides i ens fa valorar el món rural del nostre país.

Perfum NIt de Reis

El perfum Nit de Reis és una creació inspirada en el paisatge de Taradell: el blat, les alzines, el romaní, els roures i en l’ambient que es crea a la vila quan les atxes de barballó acompanyen l’arribada dels reis d'Orient. El perfum té com a component bàsic l’oli essencial de barballó que es conrea als camps del nostre municipi.
Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar