Els millors desitjos per aquestes festes i recordeu:

Higiene, mascareta , distància ….., i protegim-nos amb farigola blanca

La terra es refreda, és hivern
Però la flor de la calèndula ens anima,
Ens diu: no defalliu, la vida continua!
Camps de felicitat per a tothom
i un 2021 amb salut, alegria i agroecologia
Xarxa Parc de les Olors

Volem celebrar les festes, però alhora tenim por d’aquests dies de fred i trobades. Per això us recomano que intensifiqueu la prevenció tot intensificant diàriament dos hàbits:

  • Una gota d’oli essencial a la mascareta. Us recomanem el de la farigola més balsàmica i desinfectant: la farigola blanca (Thymus mastichina). Respirareu millor i l’oli essencial us crearà una barrera davant d’una possible contaminació. Tingueu l’oli essencial a ma i cada vegada que us hàgiu de posar la mascareta us en tireu una goteta (no més perquè és molt intensa i sinó podeu notar una certa irritació als ulls).
  • Una infusió calenteta a tothora. Moltes persones ja hem adquirit l’hàbit d’anar prenent aigua al llarg del dia, però arribat el fred i amb l’amenaça d’infecció vírica, el més convenient és fer un pas més i demanar al tió que ens porti un bon termo per disposar d’infusió calenteta i anar-ne prenent un glop cada mitja hora i així mantenir la gola ben desinfectada i temperada. Els antioxidants i els principis balsàmics de la infusió “adéu refredats”són els més recomanables.  

Darreres recomanacions i bons desitjos per aquestes festes. I si no sabeu on anar aquests dies, us convidem que vingueu a fer un tomb al Parc de les Olors del Serrat. Aquestes festes restarem oberts, però us demanem que ens aviseu si voleu venir al telèfon: 667 527921

Comments are closed.