Subscriu-te

Search
Close this search box.

Els millors desitjos per aquestes festes i recordeu:

Higiene, mascareta , distància ….., i protegim-nos amb farigola blanca

La terra es refreda, és hivern
Però la flor de la calèndula ens anima,
Ens diu: no defalliu, la vida continua!
Camps de felicitat per a tothom
i un 2021 amb salut, alegria i agroecologia
Xarxa Parc de les Olors

Volem celebrar les festes, però alhora tenim por d’aquests dies de fred i trobades. Per això us recomano que intensifiqueu la prevenció tot intensificant diàriament dos hàbits:

  • Una gota d’oli essencial a la mascareta. Us recomanem el de la farigola més balsàmica i desinfectant: la farigola blanca (Thymus mastichina). Respirareu millor i l’oli essencial us crearà una barrera davant d’una possible contaminació. Tingueu l’oli essencial a ma i cada vegada que us hàgiu de posar la mascareta us en tireu una goteta (no més perquè és molt intensa i sinó podeu notar una certa irritació als ulls).
  • Una infusió calenteta a tothora. Moltes persones ja hem adquirit l’hàbit d’anar prenent aigua al llarg del dia, però arribat el fred i amb l’amenaça d’infecció vírica, el més convenient és fer un pas més i demanar al tió que ens porti un bon termo per disposar d’infusió calenteta i anar-ne prenent un glop cada mitja hora i així mantenir la gola ben desinfectada i temperada. Els antioxidants i els principis balsàmics de la infusió “adéu refredats”són els més recomanables.  

Darreres recomanacions i bons desitjos per aquestes festes. I si no sabeu on anar aquests dies, us convidem que vingueu a fer un tomb al Parc de les Olors del Serrat. Aquestes festes restarem oberts, però us demanem que ens aviseu si voleu venir al telèfon: 667 527921

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar