Subscriu-te

Els límits de les xarxes socials  i el despropòsit de facebook

Recentment hem patit al Parc de les Olors un cíberatac al nostre compte de publicitat de Facebook. En pocs dies ens van carregar 5000€ en diferents rebuts de facebook. Encara estem esperant que ho resolguin. Facebook és una gran empresa o una gran estafa?

EL NOSTRE CAS: Facebook i la seva ineficient atenció al client

El ciberatac que vam patir a finals de març va servir per promocionar una empresa de tarot polonesa. Van fer una despesa de quasi 5000€ en tres dies tot fent servir la nostra targeta. De seguida que ens en vam adonar vam buscar la forma de denunciar i reclamar la devolució dels diners a Facebook. El servei de reclamació que ofereix Facebook (suport.facebook.com) va ser d’allò més inconcret. : “Ho estudiarem……paciència ……això ens portarà temps…..ja us comunicarem alguna cosa …”i així ha anat passat gairebé un mes. Fins que tips d’esperar els vàrem enviar un correu comunicant-los que si en 24 hores no ens retornaven els diners i /o ens responien amb més concreció passaríem a fer una reclamació formal al banc i aquest demanaria la devolució dels imports a Visa. Resultat: SILENCI. I avui mateix hem passat a fer la denúncia des de la nostra oficina bancària ( que encara tenim prop i de confiança) i molt amablement el mateix director ens l’ha fet i ara és Visa qui reclamarà a Facebook. Però pel que sembla Visa ens retornarà els diners al nostre compte sense major problema.

El gran monopoli de META, molta imatge i molta mentida

L’empresa META actualment engloba Facebook, Instagram i Whatsap…….A la seva nova pàgina web esplèndida manifesten tenir uns valors:


SABER ESCOLTAR LES PERSONES, SERVIR A TOHOM, FOMENTAR OPORTUNITATS ECONÒMIQUES, CREAR CONEXIONS I COMUNITATS I PROTEGIR A LES PERSONES I LA SEVA PRIVACITAT.

Cap d’aquests valors són reals i nosaltres més aviat hem patit els oposats: no ens han escoltat, no ens han servit per res perquè no ens han resolt el problema, ens han fet perdre la confiança i l’oportunitat que ens suposava la seva publicitat, ens hem desconnectat de la seva comunitat i ens hem sentit desprotegits.


Per això serveix la societat digital? Des d’aquesta finestra del nostre butlletí setmanal us volem comunicar la nostra indignació, però també us volem demanar que doneu a conèixer aquest problema social que suposa el monopoli de META i aprofiteu les xarxes socials per fer córrer la veu. I que alhora que no podem fer publicitat per facebook, doneu a conèixer les nostres activitats i productes. Parc de les Olors ja som una comunitat de milers de persones …fem-la créixer sense necessitat de dependre de monstres com META.

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar