Subscriu-te

El perfum làdan, una olor deliciosa en honor d’una planta oblidada

El nostre perfum suposa un complex aromàtic que té com un dels seus components bàsics el làdan, l’oli essencial de l’estepa cistus ladaniferus molt pròpia de les terres àcides i seques de la península ibèrica. 

Què hi ha darrere del nostre perfum?

Sovint el món dels perfums està ple de fum, de màrqueting, d’envasos costosos i no reutilitzables. On la marca és més important que el contingut. 

Amb els perfums de PARC DE LES OLORS el que volem fer és treballar per un món de perfums sostenibles. Com ho fem?

  • El contingut de molta qualitat, és a dir el perfum és una creació on valoritzem espècies com el Làdan, una essència molt mediterrània, pròpia de les terres seques i pobres de la península, tan bona com de difícil destil·lació però que aporta una síntesi del bosc mediterrani esplèndida i suposa un fons per al nostre perfum que li dona intensitat i permanència. Però a més a més del Làdan el perfum conté més de 15 essències diferents que es barregen oportunament per tenir una composició molt agradable. 
  • L’envàs reutilitzable, sense plàstic, amb un envàs de vidre de qualitat i amb un tap de fusta natural amb el nostre logo gravat realitzat a la vall del perfum del nostre país: la Vall d’en Bas, a Sant Pere de Torelló.
  • Un preu just . En el món dels perfums s’apliquen marges molt alts, desmesurats. Nosaltres apliquem un marge de comercialització just, el mateix que tenim en els altres productes de la marca. 
  • Fem divulgació del món dels perfums i potenciem que cadascú es faci el seu perfum personalitzat amb els tallers (Experiència d’aromateràpia i perfums)  que organitzem i amb la publicació del llibre “De la planta al Perfum. Per un món de perfums sostenibles”
 
Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar