Subscriu-te

Search
Close this search box.

El Parc de les olors del Serrat fa olor de lavanda

No cal anar a la Provença per gaudir d'un camp de lavanda. Veniu a disfrutar d'un dia de collita i de festa, envoltats de la seva fragància, amb activitats gastronòmiques i música.

 Perquè ens agrada tant la lavanda?

Les lavandes són un gènere de plantes labiades que floreixen al inici d’estiu. Un cop l’any les tiges florides ens regalen al seu extrem una espiga de color lila. I com que cada planta en fa moltes es produeix una transformació espectacular del paisatge, perquè els lineals de lavanda de cop incrementen el seu volum considerablement. I ens conviden a tallar les seves tiges per fer-ne rams.  La lavanda ens provoca un impacte visual positiu, que a més ha estat reforçat pel màrqueting de la Provença. El gaudi visual es reforça amb l’olfactiu. Poques persones no els agrada l’olor de la lavanda. Probablement  perquè és una planta més aviat sedant i l’estrès és el pa de cada dia. Potser també ens remet a l’olor de net, d´’on ve precisament la seva arrel llatina: Lavare. Bé, en definitiva que la lavanda és un dels nostres moments de l’estiu.

Per això al Parc de les Olors del Serrat hem volgut recuperar la Festa tradicional de la sega de la lavanda. Veniu a collir la lavanda a mà (bé, amb tisores), de la que collireu,  una part serà per a vosaltres i una altra serà per al Parc. Aprendreu a fer els rams de lavanda per decorar i aromatitzar casa vostra, com es destil·la i s’obté el seu oli essencial. I per acabar compartirem un àpat senzill, fet amb els productes del nostre hort i ho farem en petits grups. Per aquesta raó hem proposat diversos dies amb aforament limitat perquè pugueu celebrar la festa còmodament i amb seguretat.

Us hi esperem !!

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar