Subscriu-te

Search
Close this search box.

El Parc de les Olors com a exemple d’èxit al INCREDIBLE

El Parc de les Olors com a exemple d’èxit al seminari d’innovació i emprenedoria – INCREDIBLE (Innovation Networks of Cork, Resins and Edibles in the Mediterranean Basin)

 

Els passats 27 i 28 de febrer 2020 va tenir lloc a Barcelona l’Innovation and entrepreneurship for non-wood forest products, del projecte INCREDIBLE (Innovation Networks for Cork, Resins and Edibles in the Mediterranean Basin).

En aquest esdeveniment es va oferir un espai per promocionar associacions intersectorials i donar suport a actors i professionals per intercanviar experiències, explorar barreres i identificar oportunitats de negoci amb els productes forestals no fusters (PFNF).

Per aprofundir en aquests conceptes en experiències del món real, en dues taules rodones es van presentar testimonis atractius de la innovació empresarial i la creativitat en l’emprenedoria i el desenvolupament rural al voltant dels PNFP. Els debats van tractar d’analitzar models de negoci comuns per a empreses verdes de les zones rurals, alhora que es van explorar perspectives futures del negoci. Entre les experiències d’exemple, va tenir un lloc rellevant el Parc de les Olors, una xarxa catalana de col·laboració entre productors, indústria i consumidors de plantes aromàtiques i medicinals.

FontBusiness gather in Barcelona to discuss boost for rural economy. INCREDIBLE

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar