Subscriu-te

Search
Close this search box.

El camp a la primavera ens omple de vida i de feina, ens voleu ajudar?

Tenim una imatge bucòlica de la primavera: floretes, s’allarga el dia, fa una bona temperatura ...Però per a nosaltres és el temps de màxima activitat al camp.

Tenim una imatge bucòlica de la primavera: floretes, s’allarga el dia, fa una bona temperatura… Però per a nosaltres és el temps de màxima activitat al camp.

La collita del marduix, la menta, i ja ens espera l’herba lluïsa….

Ja eren quasi les vuit del vespre i encara vam aprofitar el solet de ponent, el capvespre que tant m’agrada per començar a collir el marduix. Aquest any en tenim una excel·lent collita. Ja és el tercer any i s’ha fet ben dominant, quasi no ens dona feina de desherbar. Va ser tot un gust que després pago molt car amb un mal d’ossos que em recorda que ja no soc una joveneta. Els meus 66 anys tenen més vitalitat mental que física. Amb tot i el cruiximent, el balanç és molt positiu. Els ocells, la llum del capvespre, l’olor del marduix….El conjunt és un bany de vida de la bona.

I avui toca collir menta i plantar els moniatos, les albergínies … En resum, que questa segona quinzena de maig és el temps d’aprofitar la saó de les pluges miraculoses que ens han caigut i plantar els nous cultius. També cal desherbar sense parar, anar collint les diferents espècies de plantes aromàtiques i medicinals.

Moltes persones quan ens visiten ens diuen: m’hi quedaria a viure, voldria treballar aquí i es pot venir a fer voluntariat? La veritat és que no vam pensar que seria tan sovintejada la petició. I com que ens calen mans ens hem decidit a llençar un pla de voluntariat.

Els dimecres i els divendres a la tarda seran els dies reservats per al voluntariat. De 4 a 8 de la tarda. Si hi esteu interessades només cal que envieu un wathsapp al 667527921. 
 
Us animeu?
Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar