Dies de lavandes

Al Parc de les Olors del Serrat gairebé ja hem acabat de collir tota la lavanda! Això ha estat possible gràcies a la participació de moltes persones vingudes d’arreu que han volgut venir a viure l’experiència de la collita manual com es feia a la festa tradicional de la sega de la lavanda antigament.  Han estat 15 dies molt intensos on més de 350 persones (en petits grups) han anat passant pel Parc i han pogut passejar tot gaudint dels seus colors i aromes diferents, han collit lavanda manualment com es feia anys enrere, han pogut veure com es destil·la i s’obté l’oli essencial, han après a fer rams de diferents formes i han arrodonit l’experiència tot compartint un àpat senzill fet amb productes del nostre hort acabats de collir. I tot això fent una sessió d’aromateràpia activa gairebé sense adonar-se’n i marxant del Parc ben relaxats i relaxades gràcies a la bona olor i les propietats sedants de la lavanda.  Ara al Parc ens quedarà acabar de processar la lavanda per poder transformar-la en diferents productes finals per poder oferir-los a la nostra Agrobotiga.  Per a totes aquelles persones que no heu pogut gaudir d’aquesta experiència única, aquesta setmana us tornem a proposar una caixa setmanal amb diferents productes obtinguts gràcies a aquesta magnifica planta.  I ja ho sabeu! L’any vinent no cal anar fins a la Provença per gaudir d’aquesta planta tan olorosa, us esperem al Parc de les Olors del Serrat. Reserveu-vos la segona quinzena de juny.

Al Parc de les Olors del Serrat gairebé ja hem acabat de collir tota la lavanda! Això ha estat possible gràcies a la participació de moltes persones vingudes d’arreu que han volgut venir a viure l’experiència de la collita manual com es feia a la festa tradicional de la sega de la lavanda antigament.

Han estat 15 dies molt intensos on més de 350 persones (en petits grups) han anat passant pel Parc i han pogut passejar tot gaudint dels seus colors i aromes diferents, han collit lavanda manualment com es feia anys enrere, han pogut veure com es destil·la i s’obté l’oli essencial, han après a fer rams de diferents formes i han arrodonit l’experiència tot compartint un àpat senzill fet amb productes del nostre hort acabats de collir. I tot això fent una sessió d’aromateràpia activa gairebé sense adonar-se’n i marxant del Parc ben relaxats i relaxades gràcies a la bona olor i les propietats sedants de la lavanda.

Ara al Parc ens quedarà acabar de processar la lavanda per poder transformar-la en diferents productes finals per poder oferir-los a la nostra Agrobotiga.

Per a totes aquelles persones que no heu pogut gaudir d’aquesta experiència única, aquesta setmana us tornem a proposar una caixa setmanal amb diferents productes obtinguts gràcies a aquesta magnifica planta.

I ja ho sabeu! L’any vinent no cal anar fins a la Provença per gaudir d’aquesta planta tan olorosa, us esperem al Parc de les Olors del Serrat. Reserveu-vos la segona quinzena de juny.

Comments are closed.