Subscriu-te

Search
Close this search box.

Darreres setmanes per oferir-vos planter de diferents espècies.

Si voleu renovar o ampliar el jardí compteu que tenim a la vostra disposició el planter de diferents espècies que ens ha quedat després de fer les nostres plantacions i les dels Parcs de les Olors de la xarxa. 

Oferta de planter i us regalem el pòster!

El nostre planter ecològic a la vostra disposició

Disposem de:

  • Herba Lluïsa (Aloysia citriodora)
  • Flor de la Passió (Passiflora incarnata)
  • Farigola blanca (Thymus mastichina)
  • Farigola de llimona (Thymus citriodorus)
  • Sàlvia (Salvia officinalis)
  • Equinàcia (Equinacia purpurea)
  • Cebollí (Allium choenoprasum)
  • Flor elèctrica (Acmella oleracea)
  • Epazote (Dysphania ambrosioides)
  • Lavandí (Lavanda angustifolia x grosso)

Podeu venir a comprar-lo quan vulgueu, només cal que aviseu per whatsaap al número: 667 527 921 per quedar i concretar l’hora i el dia.

Un hort en un test i formem una petita comunitat vegetal

Hi ha molta gent que em diu que els agradaria molt fer un hortet, però que no tenen espai. Però això ho podem solucionar: teniu un petit balconet? Només cal que disposeu d’un test gran de 20 cm de diàmetre com a mínim. Hi posem substrat, és a dir terra abonada i en un mateix test hi podeu plantar una tomaquera, un levístic, un cebollí o cibulet i una pastanaga. Ja us ho tenim preparat.

Si tenim en compte com són les arrels i el desenvolupament de les plantes podem formar petites comunitats vegetals en un test. En el cas abans esmentat: la tomaquera té un creixement en alçaria i un pa d’arrels considerable, quan creixi ens farà una mica de protecció i ombra al levístic, un api salvatge que tendeix a fer una arrel pivotant, el cebollí és un bulb i per tant no fa massa arrels i la pastanaga en canvi la seva arrel s’engruixirà i ens regalarà una autèntica pastanaga que ja veureu que no té res a veure amb les que venen al supermercat!

I així podem anar fent hortets en diferents testos, tot potenciant petites comunitats. Quan vingueu al Parc de les Olors us podem ajudar a fer créixer comunitats de vegetals.

 

Pilar Comes Solé

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar