Subscriu-te

Search
Close this search box.

Col·laborem amb els productors d’olis essencials

Sabeu allò de “la unió fa la força”, doncs diríem que és la dita que més ens agrada i no només de dir sinó també de practicar. La nostra Xarxa Parc de les Olors va reforçant-se amb membres fora de les nostres terres.

Recentment hem anat enfortint la col·laboració amb productors d’Andalusia. Les terres andaluses tenen llarga tradició de destil·lar les espècies aromàtiques que els creixen de manera espontània per les seves terres o bé que cultiven com ho fem nosaltres. Però les grans extensions els permeten tenir suficient planta per poder destil·lar de manera professional. El problema que tenen, però és que no tenen manera de comercialitzar els olis essencials si no és a través d’intermediaris que els compren a molt baix preu.

Des de la Xarxa parc de les Olors volem ajudar a què us arribin els olis essencials sense pràcticament intermediaris, així tan els productors es podran guanyar la vida com els consumidors podreu gaudir d’olis essencials eco garantits i 100% purs a molt bon preu. Aquest propòsit l’anem intensificant darrerament amb la introducció de 6 olis essencials més que ens ofereixen un ventall d’aplicacions més complet que el que teníem fins ara. Us anirem informant de les seves propietats i formes d’aplicació.

Avui començarem per presentar-vos l’ HISOP (Hyssopus officinalis).

Oe d’Hisop: Transmet puresa i claredat mental, a més de tenir propietats desinfectants i balsàmiques. L’OE d’Hisop neteja i tonifica la pell, és astringent, regenerador i calmant.

Forma d’ús recomanada: Poseu-vos un bon raig d’oli de calèndula al clotet de la ma i afegiu-hi 3 o 4 gotes d’hisop, ho barregeu bé amb l’altra mà i us apliqueu al rostre, al coll i a les mans l’oli resultant d’aquesta barreja. Trobareu que és un oli tonificant de primer ordre.

És una de les herbes de gran tradició en els rituals cristians. L’antic testament ja el relaciona amb el ritual de purificació de la Pasqua. Encara actualment és diu Hisop al ritual de beneir amb aigua, ja que antigament els capellans rebien als feligresos a l’entrada del temple amb un ram d’hisop que mullaven en una galleda d’aigua beneïda. Molt probablement ho feien perquè així tractaven de desinfectar una mica l’ambient i les persones que venien de lluny i sense gaire higiene.

La planta del Hisop creix sense gaires problemes i fa una flor blava molt decorativa. Creix de manera espontània a la muntanya mitjana, sobretot és abundant al Cadí i per extensió al Pirineu. En aquestes terres el seus ús era molt apreciat tant per a infeccions bronquials com per altres aplicacions més o menys espirituals , tot relacionant-se molt amb les bruixes.

nova col·leccio d'olis essencials: llorer, xiprer, hisop. sàlvia, taronja, eucaliptus

Pack 6 oe nous + oli de calèndula gratis

55,00 44,00 iva inclòs

6 Olis essencials eco de 10ml. 100%purs:
1 oe llorer
1 oe xiprer
1 oe hisop
1 oe taronja
1 oe eucaliptus
1oe sàlvia

1 oli de calèndula 100ml.  de regal!!!

Pack Aromateràpia amb difusor USB

74,00 49,00 iva inclòs

1 Llibre: Quadern d’aromateràpia de 47 pàg.

6 Olis essencials eco de 10ml. 100%purs
2 oe lavanda
1 oe romaní
1 oe farigola blanca
1 oe llimona
1 oe menta

1 difussor d’ultrasons amb llum led, per aromateràpia de regal!!

Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar