Subscriu-te

Search
Close this search box.

Autocaravanes al Parc de les Olors amb el regal de la Carmeta

L’Associació Catalana d’Autocaravanistes (ACA) ha vingut a passar el cap de setmana al Parc de les Olors del Serrat. Un bon planning d’activitats: visita guiada, experiència calçotada i taller de perfums i el regal de la Carmeta.

Nosaltres també som autocaravanistes, però no tenim per costum sortir en colla. Era la primera vegada que acollíem un col·lectiu molt lligat al turisme actiu amb autocaravana. I la veritat és que ens ha sorprès molt positivament advertir la tribu que són i la comunitat que conformen. Ens han explicat que fan una sortida cada mes i així han voltat per tota Catalunya.
 
Ves per on, no ens podíem imaginar ser un bon lloc per poder acollir aquests col·lectius, però ja ho veieu el Parc de les Olors dóna per molt i ampliem la nostra tribu amb una de molt activa i engrescadora.
 
Va coincidir que el diumenge al matí la Carmeta va criar. El part va ser triple, tres cabretes minúscules però eixerides. Una d’elles vam acordar que es diria ACA, en honor a la colla dels autocaravanistes de Catalunya. 
 
Pilar Comes Solé
 
Desplaça cap amunt

Aquesta web utilitza "galetes" de tercers per desenvolupar determinats serveis. Si continúes, acceptes les "galetes" Més informació

Les opcions de galetes en aquesta web estan configurades per permetre "galetes" per oferir una millor experiència de navegació. Si segueixes fent servir aquesta web sense canviar les teves opcions o fas clic en "Acceptar" estaràs acceptant les "galetes" d'aquesta web.

Tancar